ABD'de İntihar Eden Seri Katilin Çiftliğinden 10 Bine Yakın İnsan Kalıntısı Bulundu

ABD'de yaşayan Herb Baumeister adlı seri katilin mülkünde 10 bine yakın yakılmış ve ezilmiş insan kalıntıları tespit edildi. Seri katilin yaklaşık 25 kişiyi öldürdüğü tahmin ediliyor. 30 yıl önce polisten kaçarken intihar eden katilin ölümünün ardından evinde bulunan kalıntıların incelemesi devam ediyor.

Kaynak

ABD, Indiana'da bulunan 18 dönüm üzerine yapılmış bu çiftlik evi, aslında korkunç bir hikayeye sahip.

Herb Baumeister'ın sahibi olduğu bu çiftlik evi aslında bir seri katilin gizlendiği yer. Herb Baumeister, 1980'ler ve 90'larda kaçırdığı insanları çiftlik evine getirmiş, onlara işkence etmiş ve öldürmüştü.

Seri katil, bundan yaklaşık 30 yıl önce polis tarafından kovalanırken intihar etmişti. Ölümünün üzerinden yıllar geçtiği halde, seri katilin öldürdüğü insanların kimlikleri belirlenmeye devam ediyor.

New York Post'un aktardığı habere göre, Herb Baumeister'ın çiftlik evinde yaklaşık 10 bin adet ezilmiş ve yakılmış insan parçaları bulundu. Seri katilin, yaklaşık 25 kişiyi öldürdüğü tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz aylarda kimliği tespit edilen bir cesedin, 1993 yılında kaybolan Jeffrey A. Jones'a ait olduğu kanıtlamıştı.

Adli tıp uzmanı Jeff Jellison, Baumeister'ın mülkünde bulunan dört DNA profilinin ise kimliğinin tespit edilemediğini belirtti. Son bulunan profillerle birlikte, emin olunan kurban sayısı 12'ye yükseldi.

Kalıntıların çoğu yanmış ve ezilmiş halde bulunduğundan, soruşturmanın ise son derece zor ilerlediği belirtiliyor.

Evli ve üç çocuk babası bir işadamı olan seri katil Baumeister, 1980 yılından itibaren Indiana'nın merkezinde eşcinsel gençleri ve erkekleri hedef almaya başlamıştı.

İlginizi Çekebilir

Otizmli Bir Anaokulu Öğrencisi Mezuniyet Töreninde Öğretmenleri Tarafından Dışlandı, Sahneye Çıkamadı
Bilinçaltı Temizliği Adı Altında Düzenlenen Eğitim ve Kamplarının Katılım Ücretleri Dudak Uçuklattı!

Popüler İçerikler

Hollanda'ya 2-1 Mağlup Olduk: A Milli Takım'ın EURO 2024 Macerası Çeyrek Finalde Sona Erdi
İçişleri Bakanlığı’ndan Açıklama: 14 Yaşındaki Çocuk, 3.3 Milyon Suriyelinin Kimlik Bilgilerini Sızdırdı!
Anket: Bozkurt İşareti Siyasi Simge mi?
YORUMLAR
06.06.2024

Muhtemelen dindardır bu ortadoğu din geleneğinden çıkan 3 din dünyanın içine etti be birinin yaşamına son verme hakkını kendilerinde nasıl buluyorlarsa açık açık konuşabilseler bu adamı kahraman ilan ederler instagram bunların elinde korkunç yorumlara binlerce beğeni geliyor insanlar bunlardan kendini koruyup bunlara nefret saçınca da mağdur oluyorlar

08.06.2024

B. kafalı yaşar adam pislikse dinin suçu ne dinde kim yaparsa yapsın evli olanın cezası recm dir. (Taşla öldürme) Bu aşağılık suç tespit edilirse cezası kesilir ve de çok şiddetli bir cezadır. Aynı zamanda caydırıcıdır. Senin gibi çağdaş geçinen b. kafalılar yüzünden don,urgan dolaşıp kim kime dum duma yolunu bulamayan şerefsizlerde yakınlarına.

10 bin ne ya😂 ya sayi saymayi bilmiyorsunuz ya yanlis cevirmissiniz

06.06.2024

10 bin insan kalıntısı bulmuşlar 10 insan değil ımm yani bir kemiği 20 parçaya bölmüş gibi bir şey

06.06.2024

10000 kemik desek bir insanda 200 kemik desek en az 50 kişiyi öldürmüş. Türkiye'de olsa 50 kayıp vaka dosyası buna yıkar kapatırlardı

TÜM YORUMLARI OKU (22)