ABD'de İlk Kez 'Düz Dünya' Konferansı Düzenlendi: 'Ufuk Çizgisine Bakın, Dümdüz'

Dünyanın düz olduğuna inanan yüzlerce kişi ABD'deki 'Düz Dünya' konferansında bir araya geldi. Konferansta herkesin ortak fikri, dünyanın düz olduğu!

Popüler İçerikler

Özgür Özel: "Ben İçki İçtiğimi Gizlemem"
ODTÜ Mezuniyet Törenindeki Pankartlarda Kendini Gören Hande Yener Öğrencilerle Büyük Gurur Duydu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teğmenleri Hedef Aldı: ''Birkaç Tane Kendini Bilmez Temizlenecek''
YORUMLAR
19.11.2017

2bin yil onceki antik dusunurler sadece 2 cubuk ve biraz geometri bilgisiyle dunyanin capini bugun uzay teknolojisiyle ulasilmis degerine cok yakin hesapliyabiliyorken, bugunun insani onca bilgi kaynak ve elindeki ulasim imkanlarina ragmen boyle sacma seyleri savunabiliyor. teknoloji cok ilerledi ama sanki insanlar ideocracy filmindeki gibi daha geriye gidiyor.

19.11.2017

beyler hepsi yalan dünya küp

19.11.2017

Saçmalama dünya üçgen.

Bu tipler komplo teorilerine guclu bir kanit olmadan inanarak, herkesce kabul edilmis gerceklere karsi cikarak kendilerini zeki zannediyor, oyle hissetmek istiyorlar cunku aptallar ve dunyaya bir katkilarinin olmadiginin farkindalar. Kimseyi gorunusu uzerinden yargilamak istemem ama boyle insanlarla ayni ortamda cok bulundum ve ozellikle kadin zamaninda uyusturucu manyagiymis apacik. Bu insanlar da batinin yobazi iste. 50 saatlik video izlemeyle, ufuk cizgisine bakmakla hayatini bilime adamis adamlarin kesiflerini bosa cikaramazsin amk aptali seni.

TÜM YORUMLARI OKU (129)