ABD'de Halkbank Hakkında İddianame Hazırlandı: 'İran Yaptırımlarını Delme' Dahil 6 Ayrı Suçlama

ABD'de Manhattan'daki federal savcılar İran'a yönelik yaptırımların delinmesi, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından Halkbank hakkında iddianame hazırladı .

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

6 farklı suçlama

Halk Bankası'na 'ABD'yi dolandırmaya teşebbüs', 'ABD'nin İran yaptırımlarını delme', 'banka dolandırma', 'banka dolandırmaya teşebbüs', 'para aklama' ve 'para aklamaya teşebbüs' gibi 6 suçlama isnat ediliyor.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
16.10.2019

Uyuyup uyanıyorsun, başımıza gelenler hep güncelleniyor Maşallah.. Jet Fadıl’ın banka şubesi misin mübarek? Her şeyin altından çıkıyorsun.

Pasif Kullanıcı
15.10.2019

Dolarları alın arkadaşlar dolar uçuşa geçecek :)

Pasif Kullanıcı
16.10.2019

Şu saatte alırsanız bence biraz daha yükselir en fazla bir aya düşüşe geçer. Aralar ısınır çünkü bu kaos ortamında aldıkları ucuz TL leri döviz düşünce tekrar dövize çevirmeleri gerekir :) büyük yatırımcılar büyük miktarda TL alıp ileride dövize çevirerek paralarına para katacaklardır. Trump neden o kadar sözde Amerika'nın asla kabul edemeyeceği şeyler yaptığımız halde bize saldırıp bağları tamamen kopartmıyor yada yaptırım dışında bir şey yapamıyor. Onu da geri çeker bir aya aralar düzelir. Sonra TL ler bozdurulur USD alınır aynı şeyler devam eder

Pasif Kullanıcı
16.10.2019

Ne hikmetse zınk diye barış harekatından sonra fark ettiniz zaten :D Hiç bilip de çeşitli istekler doğrultusunda gizli tutmuyordunuz zaten :D. Yeni fark ettiniz. Dediniz ki "ülkemizde yaptırım yapıp köşeye sıkıştırabileceğimiz bir ülkenin bankasında uygunsuz işler oluyor hissediyorum" :D

TÜM YORUMLARI OKU (18)