ABD: 'Biz Failleri Tespit Edemedik'

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Ben Rhodes, ABD’nin henüz Ankara saldırısının faillerini tespit edemediğini ancak YPG’ye Türkiye’yi hedef almaması yönünde baskı yaptıklarını söyledi.

onedio.com

ABD’nin Ankara saldırısı konusunda Türkiye ile doğrudan temas hâlinde olduğunu belirten Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Ben Rhodes gelen soru üzerine, “Hükümet olarak biz sorumluların kim olduğuna karar veremedik” yanıtını verdi.

Rhodes, “YPG ve diğer Kürt unsurlarla olan tüm temaslarımızda onlara Türkiye ile ittifakımızın ne kadar önemli olduğunu ve asıl odaklanmamız gereken ortak tehdit IŞİD’e karşı mücadeleye zarar vermemelerini kesin bir dille ifade ettiğimi Türklere açıkça belirttik” diye konuştu.

Davutoğlu: ‘Ankara'daki Saldırının Doğrudan YPG ile İrtibatı Ortaya Konmuştur’

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
18.02.2016

Siktir ordan amına kodumun amından çıkanı seni, ıssız çöllerde hareket eden kertenkelenin bile ayak sesini duyan siz faili tespit edemediniz öyle mi ? İnanak mı napak

18.02.2016

aynen kovala necdet bunlar da bir haltlar çeviriyor

18.02.2016

belkide sizsinizdir, belkide beslediğiniz köpeklerden biri, ondan olabilir mi ? sayın amına koduğum beyaz saray ulusal güvenlik danışmanı yardımcısı.

Pasif Kullanıcı
18.02.2016

Yav heye gülüm heye. İşimize gelmiyor desenize. Kendi ülkelerinde olsa ebesinin örekesini yakarlar.

TÜM YORUMLARI OKU (17)