ABB Meclisi’nde İlginç Anlar: ‘Hata Varsa Namussuzum’ Dedi, Toplama İşlemi Yanlış Çıktı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde ilginç anlar yaşandı. AK Partili meclis üyesi Metin Akdemir, ‘rakamlarda hata varsa namussuzum’ diyerek belediyenin faaliyetlerini eleştirdi. Akdemir'in, gösterdiği tablodaki rakamların yanlış toplandığı ortaya çıktı.

Tablolarla kürsüye geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde dün gerçekleşen toplantıda Akdemir, belediye faaliyetlerini eleştirmek için tablolarla birlikte kürsüye çıktı.

Akdemir, sunum yaparken 'Rakamlarda hata varsa namussuzum' dedi. Bu sırada Meclis sıralarından toplamanın yanlış olduğu söylendi. Akdemir’in rakamları yanlış topladığı ortaya çıkınca “Özür dilerim, yanlış olmuş, toplama hatası olmuş” dedi.

İşte yaşanan ilginç anlar

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
22.11.2022

Yanlış bir şey yok ki. "Namussuzum" diyor. E namussuz zaten.

22.11.2022

Abi yani inanası gelmiyor insanın ya, Amerika'da Avrupa'da devletin yönetim kadrolarında bulunanlara bakıyorsun en kötüsü Ivy league bir üniversite mezunu Harvard'lısı var Cambridge'lisi var. Bizde hiç bişey olamayan siyasetçi oluyor. "Bu insanlar bizi mi yönetiyor, bizim adımıza kararar mı alıyor ?" diyor sonra insan kendi kendine ?

22.11.2022

kuzenim var. lise terk. bir baltaya sap olamamış. bir sürü işe girip çok kısa aralıklarla çalışıp çıkmış. dışardan ite kaka lise bitirmiş. bugün ibb'de meclis üyesi, önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olmaya çalışıyor.

22.11.2022

bunun eline o döviz hazırlanmış ve çık oku denilmiş bunu savun denilmiş. Azıcık namusu olsa doğruya doğru yanlışa yanlış der adını kendi koymuş

TÜM YORUMLARI OKU (35)