ABB’den Sonra İBB’ye de Soruşturma: Konser ve Etkinlikler İncelenecek

CHP’nin elinde bulunan belediyeler son günlerde düzenledikleri konser ve etkinliklere fahiş ücretler harcadığı iddiasıyla gündemde. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi için soruşturma başlatmıştı. Sözcü’de yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığı müfettişleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konser ve etkinlikler için de inceleme başlattı.

Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, milli bayramlarda düzenlendiği etkinliklerde sanatçılara fahiş ücretler ödediği iddia ediliyordu.

Başkan Mansur Yavaş ise iddiaları kesin bir dille yalanlanmış ve “Veremeyecek hesabımız yok” demişti.

Savcılığın, ABB için soruşturma başlattığı ortaya çıkmıştı.

Sözcü’de yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığı müfettişleri İBB için de görevlendirildi.

Kaynak

İBB’nin, 2021 yılından itibaren düzelendiği etkinlik ve konserler için müfettişler inceleme yapacak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Savcılık Konserler İçin Harekete Geçti: Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Soruşturma
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan Eski Yönetime Gönderme: "Biz Hesabımızı Halka Veriyoruz"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yıllarca Hayal Denilmişti: İki Kıta Birbirine Bağlanacak! 42 Kilometrelik Dev Proje Geliyor
Almanya'da Yaşayan Gurbetçinin "Eski Türkiye'yi" Anlattığı Videosu Şaşkına Çevirdi
Cem Küçük, Candaş Tolga Işık'ın Babasının Beyin Kanaması Geçirdiğini Açıkladı: "Olayları Duyduktan Sonra..."
YORUMLAR
13.11.2024

dinazor parkı?

13.11.2024

gündemi değiştirmek için güzel fırsat muhtemelen yılbaşına kadar bununla giderler zamlar ve verilmeyecek maaş zamları kaynasın diye

13.11.2024

Bunu göstere göstere yapacaklar. İşe de yarayacak.

13.11.2024

allahım sen sabır ver. bu nasıl bir devir böyle?.

TÜM YORUMLARI OKU (23)