A Milli Takım'a İzlanda'da Büyük Saygısızlık: Pasaport Girişi İşkenceye Döndü, Emre Belözoğlu'na Tuvalet Fırçası Uzatıldı

A Mili Takım'a büyük saygısızlık! EURO 2020 elemeleri için İzlanda'ya giden A Milli Takım, pasaport girişinde adeta işkenceye uğradı. Takım pasaport girişinde 3 saat bekletildi. Öte yandan İzlandalı bir taraftar açıklama yapan Emre Belözoğlu'na mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzattı.

İzlanda'yla deplasmanda karşılaşacak A Milli Futbol Takımımız, Reykjavik Havalimanı'nda skandal bir muameleyle karşı karşıya kaldı.

Instagram hesabından yaptığı canlı yayında konuşan kaptan Burak Yılmaz, İzlandalı yetkililere tepki gösterdi ve şunları söyledi: 6.5 saat yolculuk yaptık. 3 saattir de bekliyoruz. Bizi İzlanda'ya almıyorlar. Böyle bekliyoruz 3 saattir.

Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzattılar!

Pasaport girişinde bekletildikten sonra açıklama yapan Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatıldı. 'İçeride fazladan bir arama yapıldı, bekletildik. Gerildik. Gerek yoktu.' açıklaması yapan Emre'ye o sırada gazeteci olup olmadığı tam anlamıyla anlaşılamayan bir kişinin mikrofonların arasından tuvalet fırçası uzattığı görülüyor.

Kaynak: Fanatik

İşte o anlar:

Kaynak: Futbol Arena

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da yaşanan olay sonrası açıklama yaptı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR

Goruyorsunuz degil mi verdiginiz tepkileri? Peki fransada mac gunu sokaklarda ana avrat kufurlu tezahurat cok mu medeni bu davranis, mac oncesi fransa milli marsinin isliklanmasi cok mu insancil? sorduklari zaman osmanli torunuyuz milli degerleri bu kadar degerli olan bi millet olup milli degerlere bu kadae saygisiz baska millet yoktur. Şuan ki kafanin degismesi dilegiyle

10.06.2019

aslnda sorn o deil ya şnu anlamıoruz onlar cok egitimli cok yüksek medeniyet seviyesnde insanlar bizim cahillerle bir tutmamaya calısıoruz. konya da kiler terbiyesiz cnku cahil ama aynı saygısızlıgn daha fazlasnı egitimli medeni insanlar yapınca tepki veriyoruz tabiki eleştirsn protesto etsn bi sekilde ama tuvalt fırçası uzatmak ne aq köylüsü sarı pipinin tipe bak.

10.06.2019

İzlanda'nın Konyalısı işte ne bekliyorsun?

10.06.2019

Milli Takıma yaptıkları harbiden saygısızlık. Her İzlanda haberinde ay ne medeni ülke, ay bakın da medeniyet öğrenin, diye diye başımızın etini yiyen onedio yorumcularını buraya da bekleriz. Hep şuna inanırım bir topluluğun gerçekten ama gerçekten ne kadar kaliteli insanlardan oluştuğunu anlamak istiyorsanız, sadece kendinden olmayanlara nasıl davrandıklarına bakın. Kendi fikir dünyalarından, kendi inancından, kendi IRKından. Benim için medeniyetin tek gerçek ölçütü budur çünkü bu gerçekten en zor olanıdır. Ha bir de geçen milli maçta bu adamların tezahüratını taklit eden binlerce insan vardı o da ayrı bir fecaat. Sen gel onların milli tezahüratını taklit et, onlar sana orada terörist muamelesi yapsınlar.

10.06.2019

Çok doğru demişsin, sonuna kadar katılıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (75)