A Haber Muhabirinin 'Kurşunlar Vızır Vızır Üstümüzden Geçiyor' Dediği Anlar TRT'nin Görüntülerine Farklı Yansıyınca Ortalık Karıştı

Bakalım A Haber bu görüntülerle ilgili bir açıklama yapacak mı?

Türkiye'nin ve dünyanın gündemi Suriye sınırında gerçekleşen operasyonda. Hâl böyle olunca medya da konuyu sıcak bölgeden takip ediyor ama galiba "küçük" farklarla. Bugünün konusu sınırdaki TRT ve A Haber muhabirleriydi.

Canlı yayın sırasında siper aldığı yerden miğferiyle birlikte haber sunan A Haber muhabiri 'Kurşunlar vızır vızır üzerimizden geçiyor' şeklinde açıklamada bulundu. Aynı esnada ise TRT muhabiri de canlı yayındaydı ve A Haber muhabirinin tersine miğfersiz bir şekilde ayakta canlı yapıyordu.

Bu detay bugün sosyal medyanın dikkatini çekti ve görüntü herkes tarafından konuşulmaya başladı. Gelen tepkilerin bazıları şu şekildeydi:

Her şeyden önce sınırda canını dişine takan ve vatani görevini yapan askerimize minnettarız. Görevini en zor şartlar altında gerçekleştiren, özverili tüm muhabirleri ise saygıyla selamlıyoruz. Konuyla ilgili A Haber'den henüz bir açıklama yapılmadı; biz de takipçisi olacağız.

Popüler İçerikler

Açıklama Geldi! Hz. Meryem Olduğunu İddia Eden Kadının Görüntüleri Gündem Oldu!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
14.10.2019

A haber yalan haberin doğru adresi.

14.10.2019

A Haber muhabiri: Ama kafamız nassıı güzell nasssııı

14.10.2019

A sınıfı sahtekarlık, haber yaparken haber olmuş yine gerizekalı. Sahibi ne ki bunlar ne olsun..

TÜM YORUMLARI OKU (53)