A Haber'in Bağcılar'da Yaptığı Dolar Röportajı Yeniden Gündem Oldu: 'ABD İsterse Doları 10 Liraya, 20 Liraya Çıkarsın, Alacak Kimse Bulamazsa Elinde Patlar'

Son günlerin tartışmalı konusu Dolar ve Euro'nun Türk Lirası karşısındaki artışı...

Türk Lirasının değer kaybetmesi ile yükselen döviz, Türk vatandaşlarının büyük çoğunluğunun en büyük sorunlarından birisi.

Artan döviz ile alım gücünün azalması büyük bir sorun oluştururken, A Haber'in yıllar önce yaptığı bir röportajda konuşan vatandaşın sözleri yeniden gündem oldu.

'Alacak adam bulamadıktan sonra...'

Dolara, zeytinyağına alacak adam bulamadıktan sonra fiyatı artsa ne olur diyen adam gündem oldu.

O vatandaşın gündem olan sözleri:

A Haber'in gerçekleştirdiği röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
04.10.2020

Abi siz nasıl salaklarsınız ya hayır devir teknoloji devri açar her şeyi öğrenirsin açıp bakmasan millet gözüne sokuyor neyin ne olduğunu nasıl bu kadar salak kalabiliyosunuz ya

04.10.2020

Çünkü aslında cahillik bilmemek demek değil bilmediğin konuda ahkam kesmektir. Eksiklikten çok bir davranıştır, tutumdur. Misal siz doktor değilsiniz. Hastalık tedavisi nasıl yapılır bilmezsiniz ama kimse bunun için size cahil diyemez. Öte yandan bir doktora gidip tedaviyle ilgili hiç bir şey bilmeden uyguladığı yöntemleri eleştirmeye kalkarsanız tam anlamıyla cahilsiniz demektir. Kısacası bu cahillik bir eksiklik değil kötü niyetten kaynaklanan görgüsüz bir tutum sadece.

04.10.2020

Çomar.

04.10.2020

Doların satın alınan bir mal olduğunu düşünen bilgi sahibi olmadan Amerika'nın sesi rolüne bürünen başka bir mal. Doların artma sebeplerini anlamak için ekonomi profesörü de olmaya gerek yok. Berat'ın iktidarın ekonomi politikalarının sağlaması böyle insanlar. Saf, cahil vatandaşların sırtından siyaset yapmak kolay elbette. İşin kötü tarafı mental retardasyona uğramış okumuşu üniversite bitirmişi de var bu cahil sürülerinin içersin de. O kadar inanarak konuşuyorlar ki bazen benim de inanasım geliyor.

04.10.2020

Diploma cahilliği alır ama eşeklik baki kalır sözü geldi istemsizce aklıma.

TÜM YORUMLARI OKU (81)