A Haber'de 'Hala Tahliye Bekleyen 800 Öğrenci Var' Diyerek Yardım İsteyen Genç Kız Yayından Alındı

Harkov'da mahsur kalan Duygu Birgül A Haber'e konuştu. 'Buradan sadece 50 öğrenci tahliye edildi, 800 kişi daha var. Yarım saat sonra belki bu konuşmayı bile yapamayacağım' diyen genç kızın sözünü 'Türk kızı ağlamaz' diyerek yayından aldılar.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
26.02.2022

Kız durumun ciddiyetini anlatmaya çalışıyor bunlar aman hükümete bir eleştiri gelmesin derdindeler. Övgü dolu sözler söyleseydi yayından almazlardı. Gazla çalışan bir güruhun benzini anca demagoji den ibaret. Türk kızı insan değil mi niye ağlamasın. Öbürü de gerekirse ben alırım diyor. Eline tabanca verelim sıka sıka git. Bence sen çayına kurabiye bandır sonra uyu.

26.02.2022

Bende seyrediyordum o an , bunun daha önceside var , Caşın salağı tam kız derdini anlatırken kızın sözünü kesip zırva salak konuşmaya başladı , kızın ağlama sebeplerinden biride bu salağın kızın derdini anlatmasına izin vermemesi. Kız dayanamadı sinirleri boşaldı.

26.02.2022

Soyunuz kurusun

26.02.2022

Nevşin Mengü Instagram hesabına reklam aldı diye gazeteci meslek etiği felan diye zırvalıyan biri vardı o bu konuda ne düşünüyor acaba? Pardon o tipler böyle konularda düşünmez üç maymunu oynar.

TÜM YORUMLARI OKU (13)