Polis Bir Kadını Yere Yatırıp Dövdü, Diğer Polisler Seyretti

İstanbul Esenyurt’ta bir kadın polis tarafından darp edildi. Yere yatırılan kadın darp edilirken diğer polisler ise sadece seyretti...

Darp görüntülerini Twitter hesabından paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliğini de etiketleyerek 'Soruşturma başlatacak mısınız?' diye sordu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da bir paylaşım yaparak 'İlgili polisler derhal görevden alınarak en ağır şekilde cezalandırılmalıdır' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

FETÖ soruşturması nedeniyle görevden uzaklaştırılmış

İHA, olayın geçtiğimiz Aralık ayında bir sitenin içinde meydana geldiğini aktardı.

İddiaya göre Gökçe Yaşar (32) isimli kadın pandemi nedeniyle kısıtlama saatinde site içerisinde başka bir blokta bulunan arkadaşının evine gitti. Dönüşte site içerisinde dolaşan polis ekibi kadını durdurarak nereye gittiğini sordu. 

Gökçe Yaşar, kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü polis memuru A.C.Y. ile tartıştı. Yaşanan tartışma sonrası A.C.Y. araçtan inerek Yaşar’ı darp etti.

Yaşar, görevli memura mukavemet ettiği gerekçesiyle de karakola götürüldü. Her iki taraf da darp raporu alıp birbirinden şikayetçi oldu. Konu yargıya taşındı konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Polis Memuru A.C.Y.’nin ise görev yeri değiştirildi.Bir süre önce nişanlısının intiharı ile psikolojik sorunlar yaşayan polis memurunun FETÖ soruşturması geçirdiği ve 2 ay süreyle görevden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı.

Yaşanan olayı anlatan Gökçe Yaşar, “Nereye gidiyorsun diyerek bana hakaretler savurdu. Ben de benimle bu üslup ile konuşamayacağını söyledim ve daha büyük hakaret etti. Sonra yanıma gelip benden kimlik istedi. Kimlik yanımda değil deyince de araçtan inip ‘yürü karakola gidiyoruz’ dedi. Ben de üstümde şort olduğunu bu şekilde gidemeyeceğimizi söyleyince bana yumruk attı ve ben yere düştüm. Daha sonrasında beni Esenyurt Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Orada bana darp raporu vermediler sonradan karakola gittik bende Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne gidip farklı bir darp raporu aldım” dedi.

Yaşar, “Kafatasımda, burnumda, göz altımda, çenemde hatta kolumda da izler var. Şikayetçiyim. Şikayetçi oldum evet ceza almasını istiyorum. Bir polis yüzünden bütün polislerin bu şekilde yargılanması ve polisler hakkında kötü bir şey düşünülmesini de istemiyorum. Ben sadece bunun ceza almasını istiyorum” diye konuştu.

Popüler İçerikler

Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
Arda Güler'i Portekiz Karşısında İlk 11 Başlatmayan Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya Tepkiler Çığ Gibi
YORUMLAR
03.06.2021

yoldan geçen serseri bile torpil ile rahatlıkla üniforma giyebiliyor, ve o üniforma ile sokaktaki kadına şiddet uygulayabiliyor. Türk insanın bir diğer sorunu, eline geçen güç ile ezikliğini tatmin etmek.

03.06.2021

Site içindeki kadından sana ne! Evin içine de girin bari! Biri kadının üstüne çıkmış yumrukluyor, diğerleri bakıyor! Ananız bacınız kızınız yok mu sizin! Siz bu milleti korumakla görevlisiniz. Devletimin polisine yakışmıyor bu görüntüler! Psikolojin iyi değilse kenara çekil ulan! Nişanlısı intihar etmişmiş, emin miyiz!

03.06.2021

Küçükken babam sigara içerken yakalamıştı beni ve kemerle dövmüştü. Döverken de şey diyordu ''sağlığını hiç mi düşünmüyorsun lan it'' öyle bir dövdü ki 80 sene sigara içsem o derece sağlığım zarar görmezdi. Kıssadan hisse polisimiz de kadının pandemi döneminde gezmesinin sağlığına zararlı olduğunu düşünmüş ve bunu engellemek için ağız burun dalmış :)) Basit bir komşu gezmesine bunu yapan polis kongreler için eskortluk yapıyor :)

TÜM YORUMLARI OKU (15)