Kütahya'da Eski Sevgilisi Tarafından Kaçırılan Elif, KADES Sayesinde Kurtuldu, Yaşadıklarını Anlattı

Kütahya'da yaşanan olayda, lise son sınıf öğrencisi Elif Ü. uzaklaştırma kararı aldırdığı eski erkek arkadaşı tarafından kaçırılarak şiddet gördü.

18 yaşındaki Elif kaçırıldıktan sonra KADES uygulamasından yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 06 DV 7771 plakalı aracı, 12 kilometre süren kovalamaca sonunda Osmangazi Mahallesi’nde durdurdu.

Ömer K. yakalanarak gözaltına alınırken, eski erkek arkadaşının attığı yumrukla burnu kırılan genç Elif hastanede tedavi edildi.

Kaynak: Ensonhaber

KADES uygulaması sayesinde kurtulduğunu, tüm kadınların gerektiğinde bu uygulamayı kullanması gerektiğini söyleyen Elif Ü. o anları anlattı:

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
23.03.2021

Sizin gibi karaktersizler yüzünden bir kadının arkasında sıradan yürümekten, parkın önünden geçerken bir çocuğa bakıp gülümsemekten korkar olduk be. Ulan toptan gebersenizde kurtulsak be.

23.03.2021

Aynen...

23.03.2021

İstanbul sözleşmesi yaşatır. Nokta. Abi bu insanlar neyin kafasını yaşıyor ya. IQsuzlar. Sizinle aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum. Türküm demekten gurur duyacağıma utanır hale geldim. Sizden nefret ediyorum. Pislikler

23.03.2021

İstanbul sözleşmesi iptal edildi, bu pislikler daha rahat hareket edecek şimdi. Kadına yönelik şiddet artabilir ilerleyen zamanlarda...

23.03.2021

Eski erkek arkadaşı hiç liseliye benzemiyor, kelli felli herif bu! Sıfatsız!

TÜM YORUMLARI OKU (9)