97 Yaşında Yaşlılar Atletizmine Katılıp 105 Yaşında Vefat Edene Kadar Devam Eden Shouji Tomihisa'nın Yarış Anı

Türkiye'de, yaşlı bireylerin geleceğe dair hayallerinin genellikle çocuklarına yönelik olduğu biliniyor. Belli bir yaştan sonra herkes kendini unutup çocukları için kaygılanmaya başlıyor. Gençler ise gelecek hayallerinden çok gelecek kaygıları ile boğuşuyor.

1917 yılında dünyaya gelen Shouji Tomihisa, 97 yaşında yaşlılar için düzenlenen atletizm yarışlarıyla tanıştı ve geç tanıştığı bu hobisine 105 yaşında hayata gözlerini yumana dek atletizmi hiç bırakmadı.

Tomihisa'nın 102 yaşındayken 100 metrelik koşuda yer aldığı anları sosyal medyada viral olurken, birçok kişiye hem gelcek hem de bugün hakkında uzun uzun düşündürdü.

İşte o yarış anı;

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Bebek Olimpiyatlarında Yarışan Miniklerin Yarış Anlarını İzlerken Ekranı Isırmak İsteyeceksiniz

👇

Açık Denizde Seyahat Eden Gemilerde Görev Yapan İnsanların Yaşadıklarını İzlerken Gerileceksiniz

👇

Çöp Toplayarak Geçimini Sağlayan Vatandaşın Yürek Yakan Sözleri: "Yenecek Bir şey Çıkarsa Evdekilerle Yiyoruz"
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

41 Milyar TL Servete Sahip Olan Ali Sabancı'nın "Geçinemiyorum" Açıklaması Gündeme Oturdu!
Gazeteci Fatih Altaylı Tahliye Edildi
Hakkında Yakalama Kararı Bulunan Şeyma Subaşı'dan İlk Sözlü Açıklama Geldi!