94 Gündür Tutuklu Boğaziçililer Serbest: 'Dört Duvar Bize Vız Gelir'

Video: Twitter/ @yagmurkaya88

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektör atamalarına karşı protestolarda gözaltına alınıp 94 gündür tutuklu bulunan Enis Berke Gök ve Caner Perit Özen, çıktıkları ilk duruşmada haftada bir imza vermeleri koşulu ve yurt dışı yasağı konularak tahliye edildi.

Akşam saatlerinde Silivri Cezaevi'nden dışarı çıkan öğrenciler büyük bir coşkuyla arkadaşları tarafından karşılandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

"Dört duvar bize vız gelir" 📹

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Enis Berke Gök, açıklamasında “Nasıl hissediyorum bilmiyorum. Şu an biraz duygularım karışık. Tutsak olduğumda ilk söylediğim gibi mücadeleye devam edeceğiz. Mücadele umuttur… Dört duvar bize vız gelir” dedi.

Caner Perit Özen ise, “İyiyim, mutluyum. Bunun olacağı belliydi. 3 ay kaldık ama 3 ayımız geri gelmeyecek. Boğaziçiliyiz, akıllıyız diye AKP zulmünden kaçabilecek halimiz yoktu. Tutuklama siyasiydi. Tüm siyasi tutsaklara özgürlük. Cezaevinde eğitim alamadım, eğitim hakkım gasp edildi” diye konuştu.

Caner Perit Özen'in annesi “Şu anda çok mutluyuz. Büyük haksızlıklar yapılıyor. Diliyorum ki bu sonuncusu olur” ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
YORUMLAR
07.01.2022

Sokak ortasından kızlara bakarak sapıklık yaptığı kamera ile kayıt edildiği halde serbest bırakılan yaratık ve biat etmedikleri için 94 gündür tutuklu olan öğrenciler! Bildiniz Yeni Türkiye!

08.01.2022

Uyuşturucu satıcıları, hırsızlar, katiller vs. diye bu örnekler çoğaltılabilir, hatta geçen bir haber vardı adli kontrolle serbest bırakılan uyuşturucu satıcısı aleyhine ifade veren kişiyi vurup tekrar adli kontrolle serbest bırakıldı diye.

Pasif Kullanıcı
07.01.2022

ülkenin akıllıları içerde zır cahil sapık katil hırsızlarına soruşturma açan bile yok..

07.01.2022

Bu aslan parcasi cocuklarimizin ayakkabi numarasi kadar zeka ve sifir derece ahlaka sahip birileri yuzunden ulke son 70 yilin en buyuk zulmunu yasiyor. Ulkemizi on kapidan alip arka kapidan salinan sapiklar ve hirsizlar degil, bu evlatlar kurtaracak. Gecmis olsun cocuklara.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ