90 Yaşında Yapayalnız Kalan Yaşlı Kadının Yürek Burkan Mektubunu Görünce Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız!😢

Amerika’nın Missouri eyaletinde yaşayan Marleen Brooks işten eve dönerken posta kutusuna bakınca beklemediği bir zarf buldu ve tabii bu zarf hayatını değiştirmiş oldu.

Zarfın içindeki mektubu birlikte okuyalım:

“Benimle arkadaş olmayı düşünür müsünüz? Ben 90 yaşındayım yalnız yaşıyorum ve tüm arkadaşlarım öldü. Çok yalnızım ve korkuyorum. Lütfen, size dua ederim.”

Kendi büyükannesi vefat etmiş olan Marleen bu notu görünce tabii gözyaşlarını tutamamış. Mektubu yazan yaşlı kadının adresinin evine iki bina ötede olduğunu fark etmiş ancak kendisi daha önce bu kadının mahallesinde olduğunun bile farkında değilmiş.

Ertesi gün genç kadın ve bir arkadaşı kek yaparak yaşlı kadını ziyaret etmişler. Yaşlı kadının adı Wanda Mills’miş ve kendisi 50 yılı aşkın süredir bu evde yaşıyormuş. Eşi kız kardeşi ve bir oğlu vefat etmiş.

İkinci oğlu çok uzakta yaşıyormuş. Üçüncü oğlu ise hemen yakınlarda oturuyor olmasına rağmen yaşlı kadını pek ziyaret etmiyormuş.

Wanda 7 yıldır evden hiç çıkmamış ve kendisini bakıcılardan başka ziyarete gelen de yokmuş. Tabii onlar da pek arkadaş gibi olmuyormuş.

‘Umarım sana yazarak salak olduğumu düşünmemişsindir ama bir şeyler yapmak zorundaydım’ diyen yaşlı kadın 50 yıldır burada olduğunu ancak hiçbir komşusunu tanımadığını söylemiş.

Tabii bu durum Marleen’i düşünmeye ve düşündüklerinin neticesinde hareket etmeye de sevk etmiş. Kendisi içerisinde 6 bin kişinin olduğu yaşlı ve yalnız insanlar için Pen Pals for Seniors adlı bir Facebook grubu kurmuş.

Marleen ve Wanda tanıştıktan birkaç ay sonra Wanda bakımevine yerleşse de bu iki insanın dostluğu hiç kesilmemiş diyebiliriz.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sanat 101: Ortamlarda Adeta Usta Bir Sanat Tarihçisi Gibi Yorum Yapmanızı Sağlayacak 35 Kıymetli Bilgi
Büyük Bir Heyecanla İzlediğimiz Dünyaca Ünlü Filmlerin Kamera Arkası Görüntülerini Görünce Çok Şaşıracaksınız!
Birlikte Olduğu Kadının Sevgilisini Aldattığını Anlayınca Şeytanın Bile Aklına Gelmeyecek Bir Plan Yapan Adam
Çektiği Fotoğrafın Arkasında Hayalet Olduğunu İddia Eden Kadın

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.06.2021

Ben bu konuda şunu düşünüyorum.bu mektubu bulan bir Türk kadının evine gizlice girip bütün evi soyar,kadını öldürür giderdi kjfdhkdfjgh

01.06.2021

İnsanoğlunun başına gelebilecek en kötü şeylerden biri kimsesiz kalıp yaşlılığında evde tek başında ölmek evine gelen giden olmadığı için cesedini kimse bulamaz ve cenazen bile yapılmadan orada çürür gidersin. birde elden ayaktan düşüp yatalak olduğunu düşün açlıktan ve bakımsızlıktan pislik içinde ölürsün. Allah hepimizi böyle bir sondan korusun

01.06.2021

ben bu konuda şöyle düşünüyorum madem 7 yıldır evden çıkamıyor mektubu kim iletti

TÜM YORUMLARI OKU (4)