90'lı Yılların Başarılı Modeli Suzy Perez'in Hayat Hikayesi ve Son Hali Sizi Derinden Sarsacak!

Başkaları tarafından mahvedilen bir hayat hikayesi...

Fotoğrafta görmüş olduğunuz bu kadın 90'lı yılların başarılı modellerinden biri Suzy Perez. Onu bu içeriğe konu yapan şey maalesef başarıları ya da güzelliği değil.

Sizlere Suzy Perez'in üzülerek okuyacağınız hikayesini anlatacağız. Perez, popüler olduğu dönemde birçok erkek dergisinin kapaklarını süslemiş, müzik videolarında yer almış, hatta Jennifer Lopez ile de çalışmış.

Tüm bu başarılara imza atarken bir modellik ajansına katılıyor ve hayatı o günden sonra mahvoluyor. Bu ajansta çalışmaya başladıktan sonra defalarca işkence görmüş ve uyuşturucuya maruz bırakılmış.

Tüm bunların yanında bir de birçok erkek tarafından tecavüze uğramış. Ajansla bir anlaşması olduğu için bırakıp gidememiş ama kontratı bittikten sonra her şeyi bırakıp ortadan kaybolmuş.

Yıllar sonra New York'ta başı boş uyuşturucuya bağımlı bir şekilde dolaşırken görülmüş. Tabii eski halinden eser yokmuş. Görenler büyük bir şok yaşamış.

Perez, hem bedensel hem de ruhsal birçok hastalıkla mücadele ediyormuş.

Perez'in son hali bu. New York'ta para karşılığı dans ediyormuş ve insanlara tecavüze uğradığını artık güzel olmadığını söylüyormuş.

Bir ailesi de var. Hatta oğlu annesi için 'GoFundMe' hesabı açmış.

Bu röportajda da son halini görebilirsiniz.

Size başarılı bir mankenin başkaları tarafından mahvedilen hayat hikayesini anlattık. O, hep güzel kalacak. Perez'i bu duruma düşürenler de hep çirkin...

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Kaynak: @OhhNuri

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
YORUMLAR
24.08.2019

20 yaşına bile gelmeden kolay para kazanmak için böyle bir işe girmesi bir insanın zor olmasa gerek. ama nereden bakarsak bakalım insan onurunun hiçe sayıldığı beden pazarlama işi bu ve bu işin patronlarının çook büyük bir bölümü tecavüzcü pislik.. öyle olmasa bile benim hiç birine saygım yok.

24.08.2019

şimdi buraya" kadın haketmiş " diyen yobazlar gelecek ben kaçar

24.08.2019

Uyuşturucu bağımlılığı için kişisel tercih derim. Zorla başlatılmadığını var sayarak. Kumar alkol ve uyuşturucu ile dibe vuran binlerce hikaye okursunuz. Hepsinde tedavi olma şansı vardır. Dibe çakılmayı tercih edenlerin sonu hep aynı olur. O yoldan dönenler ise bir şekilde hayata tekrar başlar. Bu kişinin kendi tercihidir. Neydin değil ne olacaksın. Klasik yitik bir hayat.

TÜM YORUMLARI OKU (5)