90'ların Moda Oyuncağı Sanal Bebekler Geri Geliyor

Türkiye’de 'sanal bebek' olarak bilinen Tamagotchi, yeniden popülerlik kazanmaya başladı. Oyunun piyasaya yeniden girişiyle moda olması bekleniyor.

Video oyun şirketi Bandai Namco, yıllardır markayı yeniden canlandırmak için yaptığı çabaların sonuçlarını almaya başladı. 2022 ve 2023 yılları arasında 'sanal bebek' satışları iki katından fazla artarken, İngiltere de bu trendin bir parçası olarak ilk mağazasını açtı.

Ancak günümüzün modern 'sanal bebekleri', 1990'larda satın aldığınız ürünlerden oldukça farklı. Fiziksel olarak hala küçük bir dijital ekrana, düğmelere ve çeşitli renklere sahip olsa da, bu 'oyuncak' artık çok daha fazla işlevsellik sunuyor.

2019'da İngiltere'de resmi olarak yeniden piyasaya sürülmüş ve o zamandan beri büyümeye devam ederken marka müdürü de yenilenmiş sanal bebeklere dair ipuçları verdi.

Tamagotchi marka müdürü Priya Jadeja, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, 'Artık arkadaşlarınızla bağlantı kurabilecek, Wi-Fi üzerinden oyun oynayabilecek ve farklı öğeler indirebileceksiniz. Bu özellikler, önceki modellerde yaşanan bıkkınlık hissiyle gerçekten başa çıkacak' dedi.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Öncesi Bir Taraftar Kur'an ile Kadıköy'e Geldi
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Başlamadan Mediazone Games ve Spor Analiz Ekibi İnceledi
Faciadan Dönüldü! Futbolcular Büyük Tehlike Atlattı: Otobüs Yandı

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!