+90'dan Beyoğlu Belgeseli: Bir Dönem Kültür-Sanat ve Gece Hayatının Merkezi Olan Beyoğlu Eski Haline Döner mi?

'Eskiden insanlar Beyoğlu'nda takım elbiseyle gezerdi.' cümlesini en azından filmlerde duymuşsunuzdur. Çok yakın bir geçmişte Beyoğlu kültür-sanat ve gece hayatının merkezlerinden biriydi. Sürekli değişim içinde olan Beyoğlu geride bıraktığımız seçimlerde tarihinde ilk kez CHP yönetimine geçti.

+90 isimli belgesel kanalı, Beyoğlu'nun müdavimleri ile bir belgesel hazırladı.

Beyoğlu'nun özellikle son 10 yılda yaşadığı değişime odaklanan belgeselde "Beyoğlu yeniden eski günlerine dönebilir mi?" sorusuna cevap arandı.

İşte o tanıtım;

Videonun tamamını burada izleyebilirsiniz;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Perran Kutman, Check-Up İçin Hastaneye Yatan Müjdat Gezen'in Hastane Anısını Anlatırken Kahkahaya Boğdu

👇

Futbolcu Sanmış: Bartu Küçükçağlayan Yılmaz Vural'la Yaşadığı Kahkahalara Boğan O Anısını Anlattı

👇

Antalya'da Otobüse Binen Alman Bir Kadın Göbek Atmaya Başlayan Gençlerin Arasında Kalınca Kültür Şoku Yaşadı

Popüler İçerikler

Diyanet'in Amerika'daki Villalarını ve Mal Varlığını Duyan Fatih Altaylı Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
Türkiye Çekya Maçının Ardından Kıyafet Üzerinden Provokasyon Yapan Hesaplar Tepki Topladı
Babalarının Cinsliklerini Paylaşarak Takipçilerini Dumura Uğratan Evlatlar
YORUMLAR
06.06.2024

Geziden aonra bitti Beyoğlu. Beyoğlunun bitmesi Kadıköy ü de bitirdi çünkü kadı ya akın edildi ve taksim kadar geniş alanlara sajip olmadığı için sakin lafa dinlenen içip sohbet edilmek için tercih edilen kadı da lağam a döndü. Anlayacağınız orta sınıf ve öğrenxi gençler için adam gibi eğlenebilecekleri hiç vir yer kalmadı

06.06.2024

Yine nereden bakarsan Kadıköy Beyoğlu'na göre daha iyi ve gençlerin çoğu da sahil kesiminde takılıyor. Taksim sadece arap ve mülteci yuvası haline döndü. Eskiden iki adımda bir kitapçı vardı. Her kitapçı önünden geçerken müzikler dinlerdik. Neşeli ve huzurlu bir havası vardı İstiklal'in. Barları, cafeleri, mekanları... İçine ettiler tabir-i caizse. Geçen gün Ortaköy'e gittim tiyatroya. -15-20 sene önce arkadaşlarla her hafta sonu Ortaköy'de olurduk-Orası bile vahim durumda. Belgrad'a gidiyorsun hafta sonu piknik için. Profil tipi hak getire. 3 dört masayı birleştirmiş 2 aile harala gürele... Bu kendini bilmez, bencil kalabalık her yeri mahvetmeye meyilli. Bir tık Kadıköy, ucundan Beşiktaş şu aralar kötünün iyisi durumunda.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ