9 Temmuz'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Arjantin medyasında yer alan haberlere göre, Wanda Nara'nın Mauro Icardi'ye boşanma davası açtığı söylenmişti. Nara, ayrıca ünlü futbolcuyu sosyal medyada takip etmeyi bırakmıştı. Haberlerin ardından Icardi'nin ortaya çıkan fotoğrafı hayranlarını endişelendirdi.

Kendisini Takipten Çıkan Wanda Nara ile Boşanma İddialarına Karışan Icardi'nin Son Hali "Erimiş Adam" Dedirtti

Boşandıktan 20 gün sonra Onur Atilla'yla aşk yaşamaya başlayan Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programına katıldı. Aldatma ve aldatılma ile ilgili itiraflarda bulunan Nez'in açıklamalarında kime taş attığı anlaşılmadı...

Boşandıktan 20 Gün Sonra Onur Atilla ile Aşk Yaşadıklarını Cümle Aleme Duyuran Nez'den Aldatma İtirafı!

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla tanınan Solmaz Çiros, dansları ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Şimdilerde düğünlerde ettiği danslar ile gündeme gelen Çiros'un son dansı dillere fena düştü!

Aldığı Kilolar Olay Olmuştu: İzdivaç Programlarıyla Tanınan Solmaz Çiros'un Son Dansı Dillere Fena Düştü!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sosyal medya paylaşımı kısa sürede ortalığı ayağa kaldırdı. Ünlü şarkıcının isim vermeden yaptığı "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli" açıklaması kafa karıştırdı.

onedio.com
İbrahim Tatlıses'ten Şiddet mi Görüyor? Dilan Çıtak'ın Açıklaması Büyük Ses Getirdi!

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, geçtiğimiz yıl darp iddiaları nedeniyle Emircan Şahin'le yaşadığı ilişkisini bitirmişti. Yaza bomba gibi başlayan Talu şu sıralar sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla dikkat çekiyor.

Defne Samyeli'nin Kızı Derin Talu'nun Bikinili Cesur Pozlarına Sosyal Medya Kullanıcılarından Beğeni Yağdı

Gençlik iksiri içtiğine emin olduğumuz ancak kanıtlayamadığımız Burcu Esmersoy'un mayolarını sergilediği son paylaşımı canımızı fena sıktı!

Yıllara Meydan Okuyan Bir Güzelliğe Sahip Olan Burcu Esmersoy'un Mayolu Son Pozları Canımızı Fena Sıktı!

Son dönemlerin göz önünde olan oyuncusu Afra Saraçoğlu, gerek verdiği röportajlarla gerekse de ilişkisiyle gündeme geliyordu. Haliyle kendisini seven ve iyi dileklerini iletenler olduğu gibi sevmeyeni ve hakkında kötü konuşanı da oldukça fazla kendisinin. Afra'nın menajerlik şirketinden gelen habere göre, nefret söylemi ve iftira barındıran yorumların tümü için bir hukuki süreç başlatılıyor.

Aman Dikkat: Afra Saraçoğlu Kendisine Yöneltilen İftira ve Hakaretler İçin Hukuki Süreci Başlattı!

Sosyal medyasını nadiren kullanan, kullandığı zamanda da genellikle kariyerine yönelik paylaşımlar yapan Çağatay Ulusoy'dan balıklı poz geldi!

Balığa Giden Çağatay Ulusoy'un Son Paylaşımı "Bir Erkeğin Maksimum Sosyal Medya Kullanımı Bu Olmalı" Dedirtti

İzmirli oyuncu Rıza Kocaoğlu, her yaz olduğu gibi bu sezonu da Çeşme'de açmış, Deniz Işın'la denizde görüntülenen oyuncu aşk dedikodularına karışmıştı. Rıza Kocaoğlu ilk defa iddialar hakkında konuştu.

Rıza Kocaoğlu'nun Deniz Işın'la Denizdeki Görüntüleri Sorulunca Verdiği Şaşkın Tepki Kahkaha Attırdı!

Berker Güven ve Nihal Yalçın çifti mesleklerindeki başarıları kadar birbirlerine olan aşklarıyla da sürekli gündemde kalıyor. "Üç Kız Kardeş" dizisinin ardından uzun bir tatil yapan çift, birbirlerine olan aşklarını tazeleledi. Berker Güven'in sevgilisini öve öve bitiremediği anlar ilgi çekti!

Yaş Farkları Olay Olmuştu: Oyuncu Berker Güven Sevgilisi Nihal Yalçın'la Yaşadığı Aşkı Yere Göğe Sığdıramadı

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası