9 Saat İçerisinde 10 Kişiyi Bıçaklamıştı: 'Pişmanım'

Esenyurt’ta 10 kişiyi bıçaklayan ve dün gece çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahsın olay günü öncesinde babasını da bıçakladığı ortaya çıktı. Ayrıca şahsın polis ekiplerince kontrol için götürüldüğü hastanede doktoru darbederek odasını dağıttığı öğrenildi. 

Şahıs emniyetteki ifadesinde ise, "Annemle babam beni istemediği için psikolojik bunalımdayım" dedi.

Esenyurt’ta önceki gün sokak sokak gezerek önüne geleni bıçaklayan Abdullah Ö. isimli şahıs, yakalanarak gözaltına alınmıştı. Zanlı A.Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlının, emniyetteki ifadesinde, eski mahallesine gidip ev sahibinin kapısını çaldığını, kapıyı kimsenin açmaması üzerine sinirlendiği için olayı gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi.

Abdullah Ö., olay günü öncesinde babasını bıçakladığı daha sonra polis ekiplerince kontrol için götürüldüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde bir doktora saldırdıktan sonra odasını dağıttığı öğrenildi. Şahsın polisteki ifadesinde ise "Annem ve babam beni istemediği için psikolojik bunalıma girdim. Bundan dolayı çevredeki insanları bıçakladım. Pişmanım" dediği öğrenildi.

Şahsın, annesiyle babasının kendisinden şikayetçi olduğu bilgisine ulaşılırken bıçakladığı kişiler arasında 1’inin ağır yaralı olarak tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan saldırıya uğrayan doktorun da şikayetçi olduğu bilgisine ulaşıldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Farklı suçlardan 14 kaydı olduğu öğrenilen saldırganın, yolda giderken iş yerine girip bir kişiyi bıçakladığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedilmişti.

İşte adliyeye götürülme anı:

Olay gününe ilişkin görüntüler:

Esenyurt'ta Sokakta Gördüğü İnsanları Bıçaklayan Saldırgan Yakalandı: Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
24.01.2024

Bu tarz insanları gerçekten toplumdan silmek lazım. Çünkü sayıları o kadar çok ki ölüm bile kurtaramayacak bizi bunlardan.

24.01.2024

Kesinlikle katılıyorum. "Topluma geri kazandıracam" diye 2 sene hapiste kalıp çıkmaması lazım.

24.01.2024

ohh yap et pişmanım psikolojim bozuk de ulan kazik kadar olmuşsun bide annem babam beni istemiyor diyor utanmaz

24.01.2024

3,5 ay bile yatmaz çünkü bu ülke de değil adalet insanlık merhamet ahlak saygı hiç bir şey kalmamış , ne tırışka bir ülke 14 suç kaydı var serbest ve keyfince 9 kişiyi keyfine göre bıçaklıyor , eee devletin tek derdi para ve zam yapmak olduğu için milletin huzuru güvenliği gibi konulara bakmıyor . ne desek ne küfür etsek az

TÜM YORUMLARI OKU (17)