9 Öğrenciye Cinsel İstismardan Tutuklanan Yurt Görevlisinden Skandal Savunma: 'Rızası Vardı'

İzmir'in Dikili ilçesindeki özel bir yurtta 9 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Ömer Faruk E., 12 yaşındaki bir öğrenciyle kendi rızasıyla birlikte olduğunu iddia etti. Ayrıca 2 çocuğun istismara uğradığı hastane raporuyla kesinleşti.

Dikili'de özel bir yurtta Ömer Faruk E. adlı görevlinin öğrencilere cinsel istismarda bulunmasına yönelik skandala ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. 12 yaşındaki çocuğun annesine yaşadıklarını anlatmasının ardından başlatılan soruşturmada, polis yurtta kalan 20'ye yakın çocukla görüştü. Pedagog ve psikolog eşliğinde yapılan görüşmelerde, 3 çocuk E.'nin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu açıkladı.

WhatsApp'ta grup kurmuş

Habertürk'ten Mehmet İnmez'in haberine göre, zanlının cep telefonu ve bilgisayarında yapılan incelemede, çocuklara ait fotoğraflar ele geçirildi. Öğrencilere baskı yapan Ömer Faruk E.'nin 9 çocukla WhatsApp'tan grup oluşturduğu, buradan cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflar paylaştığı da ortaya çıktı.

Önceki gün tutuklanan E.'nin ifadesinde, 'Öğrencilerin din dersine de giriyordum. 12 yaşındaki bir çocukla 2 defa cinsel ilişki yaşadım. 12 yaşındaki diğer çocuk ile kendi rızası ile birlikte oldum. WhatsApp konuşmalarından da anlaşıldığı gibi çocuk beni ilişkiye girmek için çağırdı. İddia edildiği gibi diğer çocukla ilişkim hiç olmadı' dediği belirtildi.

İstismar doktor raporuyla doğrulandı

Olayın ardından 3 çocuk hastaneye götürüldü. Yapılan ilk tespitte, 2 çocuğun cinsel istismara uğradığı doktor raporu ile belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, cinsel istismara maruz kaldığı belirlenen 9 çocuk 'Çocuk İzleme Merkezi'ne (ÇİM) gönderildi.

Yurt mühürlendi

İddiaların ardından Milli Eğitim Müdürlüğü'nce geçici olarak mühürlenen yurttaki bazı çocuklar ailelerinin yanına gitti, bazıları da özel bir yurda yerleştirildi. Yurdun 2011'de açıldığı 70 öğrenci kapasiteli olduğu ve ruhsatının da bulunduğu ortaya çıktı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
YORUMLAR
23.12.2017

Yorumlar da en az haber kadar korkunç. Bakın bunun adı eşcinsellik değil, bizzat pedofilidir. Burada kurban kadın veya erkek değil çocuktur. Ben bir gayin ya da lezbiyenin adının tecavüz skandalına karıştığını görmedim, fakat gördüklerimizin büyük bir çoğunluğu koyu dincilerden oluşuyor. Koyu dinci derken tüm semavi dinlerin holiganlarından bahsediyorum. Zira normal bir insan cinsiyet, din ve ideoloji farketmeksizin çocuğa sevgiyle yaklaşır, cinsel arzuyla değil. Yazık, cidden yazık.

24.12.2017

aynen katiliyorum. dogal olanin sapiklik, gunah ilan edilmesi gercek sapiklikla dogal olan arasindaki cizgiyi kaldiriyor, ikisini ayni kefeye koyuyor. sonuc olarak cinsellik bastirilamiyacak bir icgududur, bir yerden patlar, dogal olanla sapiklik arasindaki cizgide kaybolunca sonucu bu oluyor. bu olaylarin fanatik dindar kurumlarin icinde surekli yasanmasi rastlanti degil.

23.12.2017

"Din dersine de gidiyordum. 12 yasindaki bir ÇOCUKLAR 2 defa ilişki yasadim."bu nasil igrenç bir cümle? Adalet buna hak ettiği cezayı vermeli bu cümleler için ayrıca ceza verilmeli.

23.12.2017

buna verilmesi gereken ceza tüm İzmir'in toplanıp bunu sikmesi

TÜM YORUMLARI OKU (44)