9 Liraya Dayandı! Dolardan Yeni Tarihi Zirve

Dolar/TL kuru, yurtiçi piyasaların kapalı olduğu saatlerde 8,95'in üzerini test ederek tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Bloomberg HT'nin aktardığı bilgiye göre, Dolar/TL kurunda Fed cephesinden gelen varlık alımlarına yönelik yönlendirme ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 100 baz puanlık indiriminin ardından görülen yükseliş hareketi, akşam saatlerinde yeni rekor seviyenin kaydedilmesine yol açtı.

Gün içinde 8,83 seviyelerine kadar gerileyen dolar/TL kuru yurtiçi piyasaların kapalı olduğu saatlerde yönünü yukarı çevirdi ve 8,9577'yi görerek tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
29.09.2021

Doların yükselmesine sevinen tek kişi R.T.E

30.09.2021

8 maaş alan yandaş yöneticiler.

29.09.2021

Mükemmel hükümetimiz sağolsun onların pek te sikinde değil isterse 100 lira olsun.Her türlü paşa paşa zamlarını yaparlar 1000 çeşit vergilerini alıp artık saray mı yaparlar otel mi dikerler oda onların sikinin keyfine kalmış bişey.

29.09.2021

yıl sonuna 10'u aşar daha dolar yükselmedi bile. bu kış harbiden elimize verecekler zamları. elektrik gıda benzin o şu bu. maaş zamları da yerlerde olur. normalde 1-2 ay marta kadar falan idare ediyodu maaş zammı, bu sene eksiden bile çıkamayız. gerçi böylesi daha iyi. sandığın gelişi hızlanır. şu kodumun sandığı bir an önce gelsin de koyalım geçelim artık.

TÜM YORUMLARI OKU (18)