9 Haziran'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Oyuncu Oktay Kaynarca katıldığı programda meslektaşlarının yaptırdığı estetik işlemleri hakkında konuştu. Botoksa karşı olduğunu söyleyen ismin “Çok irrite ediyor!” sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı Oktay Kaynarca Estetik İşlemlere Veryansın Etti: "Beni Çok İrite Ediyor"

2. Gökhan Fırat'la ayrılı sonrası hayatına kaldığı yerden devam eden, kameralara "çok üzgünüm" şeklinde konuşan ve başka hiçbir açıklama yapmayan İrem Derici bu sefer de "erkolar kapatılsın" isyanıyla çok konuşuldu.

Ayrılık Sonrası Hayatına Kaldığı Yerden Devam Eden İrem Derici'den Ders Niteliğinde Söz "Erkolar Kapatılsın"

3. Geçtiğimiz gece Andrea Bocelli konserine giden Ferman Akgül Magazin Burada kameralarına konuştu. İki ay önce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kopenhag'a taşındığını duyuran Manga grubunun solistinin diken üstündeki halleri olay oldu.

Kopenhag'a Taşınmıştı: MaNga Grubunun Solisti Ferman Akgül Eşinden Gizli Konsere Gitti, Gerginliği Olay Oldu!

4. Son zamanlrın en gizemli ve anlamlandırılamayan ilişkilerinden olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ikilisinin sosyal medyada yaşadığı doyasıya aşk bitmek bilmiyor. Şarkıcıya yaptığı yorumlarla gündeme bomba gibi düşen Sarıkaya bu sefer de Demir'i konserinde yalnız bırakmadı.

Ateşe Fena Düştü! Sevgilisi Mert Demir'i Konserinde Yalnız Bırakmayan Serenay Sarıkaya'nın Yükselişi Olay Oldu

5. Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" isimli programına katılan Yalı Çapkını dizisinin yıldız isimlerinden Gözde Kansu'nun programda Düvenci tarafından yerilmesi gözlerden kaçmadı.

Burcu Esmersoy'un Profesyonelliğine Vurgu Yaparken Gözde Kansu'yu Yeren Ceyda Düvenci'nin İmaları Dikkat Çekti

6. Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısı yüzünden içine fenalık geldiğini söyleyen Demet Akalın, şarkının bir numaralı yorumunu yapan Yılmaz Morgül'e de göndermede bulunmuştu. Ekoltv kamerlaraına konuşan Yılmaz Morgül açtı ağzını yumdu gözünü!

'Ateşe Düştüm' Yüzünden İçine Fenalık Gelen Demet Akalın'a Yılmaz Morgül Ateş Püskürdü "Haddini Bilmiyorsun"

7. Her şarkısıyla kendine hayran bırakan, listelerden uzun süreler inmeyen Sıla'nın oyuncu sevgilisi İlker Kaleli ile çıkarttığı Mesela şarkısı bu sefer sınıfta kaldı!

Bu Sefer Olmadı: Sıla’nın Sevgilisi İlker Kaleli ile Birlikte Yaptığı Yaz Şarkısı “Mesela” Sınıfta Kaldı!

8. Berkay Demirci'nin Instagram hesabında yaptığı paylaşımda şarkıcı Simge'nin dansını görenler ünlü ismi danslarıyla meşhur Yıldız Tilbe'ye benzetti.

Simge'nin Bol Sallamalı Dans Performansı "Yıldız Tilbe Olmak İstemiş Ama Olamamış" Dedirtti!

9. Cannes'da Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alarak göğsümüzü kabartan Merve Dizdar, 10 aydır beraber olduğu Cihan Ayger ile dünyaevine gird!

Sene Dolmadan Evlilik Geldi: Cannes'da Aldığı Ödülle Gururlandıran Merve Dizdar, Cihan Ayger'le Evlendi!

10. Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu nişanlandı. Oğlunun nişanına gelinine takdim etmek üzere 2 kg altınla giden Övüç, dillere fena düştü...

Oğlu Nişanlandı: Gelinine 2 Kg Altın Takan Murat Övüç "Görgüsüzlüğün Bu Kadarı" Dedirtti!

11. Geçtiğimiz sene evlenen Ezgi Mola, düğününe yakın dostu Merve Dizdar'ı davet etmemişti. Ezgi Mola ve eşi Mustafa Aksakallı, bügün evlenen Merve Dizdar ve Cihan Ayger'in nikah töreninin çıkışında görüntülendi.

Ezgi Mola Düğününe Davet Etmemişti: Cihan Ayger'le Evlenen Merve Dizdar, Arkadaşına Yine Kıyamadı!

12. Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik'le evlenen Gamze Özçelik, düğünden sonra hızlı davrandı! Birçok ünlü isim gibi hemen sosyal medya hesabında değişikliğe gitti!

Kocam Köylüler Kervanına O da Katıldı: Gamze Özçelik, Evlenir Evlenmez Soyadını Değiştirdi!

13. YouTube'da yayınlanan Emre Kartal ile Çay Kaşığı programına konuk olan Bircan Bali, Hasan Can Kaya'dan sonra bu sefer de Meryem Uzerli'yi hedef aldı. Uzerli'nin oyunculuğunu yerden yere vuran Bali yine gündem oldu.

Yerin Dibine Soktu: Her Konuda Bir Yorumu Olan Magazinci Bircan Bali, Bu Sefer de Meryem Uzerli'ye Taktı!

14. İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Tolga Çevik'e yeni komedyenlerden kimi beğendiği soruldu. Tolga Çevik, Giray Altınok'u öve öve bitiremedi! O anları gören Giray Altınok, ustasının iltifatlarına kayıtsız kalamadı!

Yerlere Göklere Sığdıramadı: Yeni Komedyenlerden Kimi Beğendiği Sorulan Tolga Çevik'ten Giray Altınok'a Jest!

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
Sosyal Medyada Yayılan Tesettür Videosunda Verilen Mesajlara Tepki Yağdı
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!