9 Gün Boyunca Hatay'daki Deprem Çalışmalarına Katılan Gönüllü Şahit Olduklarını Anlattı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem tam 10 ilde hayatı felç ederken, Türkiye'nin dört bir yanından gönüllü vatandaşlar yardım için deprem bölgelerine koştu. 9 gün boyunca Hatay'daki çalışmalara katılan gönüllü bir vatandaş bölgede bizzat şahit olduğu olayları anlattığı bir flood paylaştı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 2 depremle tam 10 ilde hayat felç olurken, Türkiye'nin dört bir yanından yardım kuruluşları ve gönüllü vatandaşlar yardım için bölgelere akın etti.

Depremin yıkıcı etkisini en kötü şekilde yaşayan illerden biri olan Hatay'a gönüllü olarak giden bir Twitter kullanıcısı, deprem bölgesinde bizzat şahit olduğu olayları anlattığı bir flood yayınladı.

Depremzedelerin ihtiyaçları ve olayın vahametinin aslında ne derece korkunç olduğunu anlatan kullanıcının floodu aşağıda...

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Hatay'da gönüllü olan vatandaşın gördüklerini anlatması üzerine hem kişisel hem de çevresinden duydukları deneyimleri paylaşan kullanıcılar, hem depremin hem de kaos ortamının etkilerini paylaştı.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Deprem Bölgesinde Yer Alan Bir Gönüllü, AFAD ile Diğer Ülkelerin Arama Kurtarma Ekiplerini Karşılaştırdı!
Ramiz Dayı'nın Gençliğini Canlandıran Ufuk Bayraktar Deprem Çalışmalarının Gizli Kahramanlarından Biri Oldu

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
18.02.2023

Bütün dünya bu koordinasyon eksikliğini, organizasyon beceriksizliğini, anlatıyor. Birileri çıkıp ilk anda oradaydık suss yoksa içeri atarız diyor, hadi oradan , onbinlerce insan sizin beceriksizliğiniz, ve liyakatsiz kadrolarınız, yüzünden donarak öldü.

18.02.2023

Gitgide uluslararası bir skandal yolunda ilerliyor olaylar. Depremin ardından iki hafta geçmiş ve halen barınma ihtiyacı olan insanlar var ise bu, skandaldır! Yazık! Ayıp! Günah!..

18.02.2023

Vatan hainliğinin ötesinde insan hainliğinin,vicdansızlığın merhametsizliğin ne büyük boyutta olduğunu gördük. Biliyorduk elbette ama bu derecesini değil.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ