9 Ekim Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Şifalanacaksınız... Peki 9 Ekim Çarşamba gününde kova ve yükselen kova burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için kova ve yükselen kova burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 9 Ekim Çarşamba günün nasıl geçecek?  

İşte, kova ve yükselen kova burcuna ait günlük burç yorumları...

Sevgili Kova ve Yükselen Kova Burçları

Sevgili Kova, bugün zihinsel şifa seni bulacak. Merkür ile Chiron'un etkisiyle, bireysellikten uzaklaşacak bunun yerine toplumsal bir bakış açısına sahip olacaksın. Böylece düşüncelerin gelişecek, önün açılacak. Bu süreçte toplumsal normlara uymama isteğin artabilir. Ayrıca seni zihinsel olarak zorlayan bir uyum sürecinden de geçebilirsin. Fakat sonunda farklılıklarınla toplumda yerini belirleyeceksin! 

Her zamankinden daha görünür ve dikkat çekici olacaksın. Bir süredir seni üzen bazı toplumsal meseleler üzerine çalışmalar yapmaya ve düzeni sağlamaya hazırsın. Bunun için harekete geçerken kendini güçlü ve doğru hissedeceksin. Açıkçası, başarılı da olacaksın! 

Zihinsel bir devrim olarak adlandırabileceğimiz bu süreci, çevrene de yayabilirsin. Güzelliklere kavuşma arzunun bulaşıcılığı, pek çok kişi için mutluluğun habercisi olacak. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
Kimi Görmekten Bıktı Kiminin Rüyasına Giriyor: Sosyal Medyayı Ele Geçiren Dubai Çikolatası Kriz Çıkardı
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”