9 Ekim Çarşamba Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 9 Ekim Çarşamba akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

T24, ürünlerinde domuz eti tespit edilen ünlü köfte restoran zincirinin Köfteci Yusuf olduğunu duyurdu. T24'ten Cengiz Anıl Bölükbaş imzasıyla yayınlanan haberde rapor sonuçları da yer aldı. Habere göre, 27 Şubat ve 7 Mart'ta alınan köfte ve döner numunelerinde domuz eti bulundu.

T24 Rapor Sonuçlarını Paylaştı: "Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Bulundu"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri de İzmir’de yaralı olarak fabrikaya sığınan bir geyik olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları, eski Türk adetlerinde yaralığı geyiğin uğursuzluk getirdiğini ve bu sebeple ülkemizin başına kötü şeyler gelebileceği yorumunda bulunmuştu. Yaralı geyiğin, ayağından silahla vurulduğu ve uzun süre ormanda o şekilde yaşadığı ortaya çıktı.

Yaralı Geyik İzmir’de Fabrikaya Sığınmıştı: Ayağından Silahla Vurulmuş

Türkiye’nin gündeminde yer alan Discord gruplarda yaşananlar sonrasında savcılık soruşturma başlatmıştı. E.N.B. isimli kız çocuğunun, sözde müstehcen görüntülerini yaymakla tehdit edildiği videoyu yayınlayan 18 yaşındaki T.D, savcılık ifadesinin ardından tutuklandı.

Discord Soruşturmasında İlk Tutuklama: Kız Çocuğunun Tehdit Edildiği Videoyu Paylaşmıştı

İstanbul Fatih’te bulunan tarihi surlarda yaşanan korkunç cinayet tüm Türkiye’nin kanını dondurmuştu. Vahşice katledilen kadınlarla dalga geçtiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan U.B.H., polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Kadın Cinayetleri ile Dalga Geçmişti: Tutuklanarak Çocuk Cezaevine Gönderildi

Köfteci Yusuf hakkındaki domuz eti iddiası ve paylaşılan raporlar sosyal medyanın da gündeminde bir numaraya çıkmış durumda. Köfteci Yusuf'un internet sitesinde yer alan bölümde helal sertifikası olduğunu belirttiği ve bu alanda öncü olduğunu vurguladığı görülüyor.

Domuz Eti Raporu Sonrası Köfteci Yusuf'un Helal Sertifikası Gündem Oldu!

Cem Garipoğlu tarafından vahşi şekilde katledilen Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Karabulut, uzun süren sessizliği sonrasında açıklamalarda bulundu. Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Garipoğlu’nun sözlerine tepki gösteren anne Karabulut, Cem Garipoğlu’nun öldüğüne de kesinlikle inanmadığını söyledi.

Münevver Karabulut’un Annesi Konuştu: “Kimse Bana Cem Garipoğlu Öldü Demesin!”

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin sınır güvenliğini güçlendirmek ve yasa dışı göçün önüne geçmek için uygulamaya koyduğu Elektronik Giriş/Çıkış Sistemi (EES), 10 Kasım 2024 tarihinden itibaren hayata geçecek. Peki, Elektronik Giriş/Çıkış Sistemi nedir? Bu yeni sistemle birlikte neler değişecek?

Pasaport Damgası Gidiyor, Elektronik Giriş-Çıkış Sistemi Geliyor: Yeni Sistem 10 Kasım'da Hayata Geçecek!

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın’ın, Türkiye’ye tamamen terk edeceği öğrenildi. Serhat Akın, doğup büyüdüğü ve ailesinin yaşadığı Almanya’ya yerleşme kararı aldı.

Silahlı Saldırıya Uğramıştı: Serhat Akın Almanya’ya Yerleşecek

Diyarbakır’da vahşi şekilde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninden bazı parçalar, otopsi için İstanbul’a götürülmüştü. Otopsi işlemi sonrasında alınan parçalar mezar açılarak yeniden gömüldü.

Narin Güran’ın Otopsi İçin Götürülen Parçaları Yeniden Mezarına Gömüldü

Discord’da dolandırıcılık ve şantaj iddiasıyla gündeme gelen Ecrin Su Çoban soruşturmaya dahil edildi. Çoban’ın evinde arama yapılacak ve dijital materyallere el koyulacak.

Sosyal Medya Fenomeni Ecrin Su Çoban’a Discord Soruşturması: Evinde Arama Yapılacak

Diyarbakır’da 7 yaşındaki kız çocuğunu toprak birikintisinin arkasına götürmeye çalışan taciz şüphelisi, mahallede yaşayanların dikkati sayesinde fark edildi. Olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Mahallelinin Dikkati Önledi: Diyarbakır’da 7 Yaşındaki Çocuğa Taciz Girişimi

Ünlü bir köfteci restoran zincirinde domuz eti tespit edildi iddiası ortalığı karıştırmıştı. Bugün ortaya çıkan belgelere göre, birçok ilde şubesi bulunan Köfteci Yusuf’un, etlerinde domuz eti kullandığı ve mahkeme kararıyla bilginin paylaşılmasını engellediği ortaya çıkmıştı. Sözcü TV’den Fatih Portakal, vatandaşlara “Köfteci Yusuf’a gitmeyin kardeşim” diyerek seslendi ve şirketin sahibinin kayıp olduğunu söyledi.

Fatih Portakal Açıkladı: Köfteci Yusuf’un Sahibine Ulaşılamıyor

Discord'da dolandırıcılık ve şantaj iddialarıyla son günlerde gündemden düşmeyen ve soruşturmaya dahil edilen Ecrin Su Çoban'ın, Serenay Sarıkaya'yla Alice Müzikali'nde birlikte rol aldığı ortaya çıktı.

Oyunculuk Kariyeri de Varmış: Discord Kriziyle Gündeme Oturan Ecrin Su Çoban, Serenay Sarıkaya'yla Rol Almış!

Trafik kazasında Oğuz Murat Aci’yi öldüren oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok, bugün iade davasında hakim karşısında çıktı. Aci’nin ailesi, mahkemeye mektup sunarken, Eylem Tok’un davası ileri bir tarihe ertelendi.

Eylem Tok ABD’de Hakim Karşısında: Oğuz Murat Aci’nin Ailesinden Hakime Mektup

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "İstismar soruşturması kapsamında söz konusu olaya ilişkin" yayın yasağı getirildiğini açıkladı.

RTÜK Başkanı Açıkladı: İstismar Soruşturması Kapsamındaki Olaya Yayın Yasağı Getirildi!

Panathinaikos'un bu sezon transfer ettiği George Baldock, evinin yüzme havuzunda ölü bulundu. 31 yaşındaki futbolcu Yunanistan milli takım forması da giyiyordu.

Dünya Şokta: Panathinaikos’un 31 Yaşındaki Futbolcusu George Baldock, Evinin Havuzunda Ölü Bulundu!

İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada, bazı basın kuruluşlarında çıkan “Sudan’dan domuz eti ithal edilecek” haberine yalanlama geldi.

İletişim Başkanlığı’ndan Domuz Eti Yalanlaması: Sudan'dan İthal Edileceği İddia Edilmişti

Mersin’de bulunan Müfide İlhan Kız KYK Yurdu’nda öğrenciler protesto gösterisi düzenlendi. İddiaya göre, yurtta kalan 2 kız öğrenci yurdun önünde tacize uğradı. Öğrenciler, son anda kaçarak yurda sığındı.

Mersin’de KYK Önünde 2 Kız Öğrenciye Taciz İddiası: Öğrenciler Eylem Yaptı

Popüler İçerikler

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor