9 Dil Bilen Kadın Milletlerin İngilizce Aksanını Taklit Etti: Türklerin İngilizce Aksanı Taklidiyle Viral Oldu

'thelanguageblondie' ismiyle TikTok'ta paylaşımlar yapan ve 9 dil bilen kadın yaptığı son paylaşım ile viral oldu.

Asıl adı Teona olan kadın, yaptığı paylaşımlar ile insanlara farklı dilleri öğretmeye çalışıyor. Instagram'da 400 binden fazla, TikTok'ta ise 200 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Son paylaşımında ise farklı milletlerin İngilizce aksanlarını taklit etti. O paylaşımında Türkleri de taklit edince videosu sosyal medyada viral oldu.

İşte viral olan o aksan taklidi paylaşımı: 👇

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
02.09.2023

Bir turizmci olarak size şunu söyleyebilirim. İspanya, yunanistan, İtalya ve Türkiye bütün Akdeniz ülkeleri yabancı dil konusunda sıkıntılı. Denizin tuzundan mi yada havanın sıcağından mi bilinmez ama aynı Türkiye gibi hepside

02.09.2023

Sıkıntılı dediğiniz aksansa evet ama hem kendi tecrübelerime hem de resmi verilere göre yanıldığınızı düşünüyorum. Dört ülkede de defalarca bulundum. İngilizce bilme ve konuşma oranı olarak Avrupa'da açık ara farkla son sıradayız. Türkiye'de oran %17 (ki ingilizce biliyor olarak sınıflandırılanların çoğu gramer ezberleyip sertifika alanlar. iş konuşmaya gelince tıkanıp kalıyorlar) İtalya'da oran %37, Fransa'da %54, Yunanistan'da %57. Hele Yunanistan'ı Türkiye'yle bir tutmanız şaşırttı. Yunanistan'a en azından 10 kez gittim ve İngilizce bilmeyen insana neredeyse denk gelmedim. Gezilerimin çoğu turistik değildi. İş amacıyla köy, kasaba gezdim yani. Yunanistan'da köy kahvesindeki 70 yaşındaki dedeler de, sokakta top oynayan 12 yaşındaki çocuklar da ingilizce biliyordu.

Pasif Kullanıcı
02.09.2023

Türkiye saçma olmuş…Diğerleri aksanlı ama akıcı konuşuyor, ama bize gelince ay may katmış araya..

03.09.2023

Yarası olan gocunuyor.

02.09.2023

Hem sarışın(orijinal) hem zeki hem esprili sür nikah dairesine 😅😅 Süper olmuş 👏🏻👍🏻👌

TÜM YORUMLARI OKU (42)