9-5 Çalışan Bir Kadın Infuencerların Artık Neden Sevilmediğini Anlattı: “Influencerlar ve Sınıf Kini”

@gorkem_kose adlı TikTok hesabından içerikler üreten bir kadın, influencerların eskiden sevilerek takip edildiğini ancak günümüzde pek de samimi bulunmadığını düşündüğünü söyleyerek kendine göre sebeplerini açıkladığı videosuyla viral oldu. Genç kadına izleyenlerden haklı olduğuna dair yorumlar geldi.

Genç kadın bu değişimin sebebini eskiden influencerlığın bir hobi şimdiyse meslek sayıldığını söylerek anlatmaya başladı.

Ve bu mesleği yapan kişilerin zaman zaman 9-5 çalışanlara eleştiri niteliğinde gönderiler paylaşmasını da doğru bulmadığını söyledi.

İşte tüm detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Kağıt Toplayan Çocuğun Arabasına Zabıtalar El Koyunca Çaresiz Çocuk Göz Yaşlarıyla Yalvardı
İtalya Seyahatinden Görüntüler Paylaşan Kadın Sokakların Haliyle Şoke Etti
Düğün Salonunun Yanında Çalışan İnşaat İşçileri Davetlilerden Daha Çok Eğlendiği Anlarla Viral Oldu

Popüler İçerikler

“Fatih Portakal Sözcü TV ile 9 Ay İçin 14 Milyon TL’ye Anlaştı” İddiası
Almanya ‘Kaçak’ Türklerle Başa Çıkamıyor! Ülkesine Dönene Ayda 2 Bin Euro Veriyorlar
TikTok Videosunda 5 Yaşındaki Çocuğu Dudaktan Öpmeye Zorlayan Duygu Özgül, Gözaltına Alındı!
YORUMLAR
17.05.2024

Bir tek bana yapmacık ve itici gelmiyorlarmış. Sanki sadece algı ve maniplasyon yapıyorlar gibi geliyor. Bir ürün 2-3 gün içinde hepsinin elinde popüler oluyor, izleyen herkes alıp stokları tüketiyor ama onlar kamera arkasında o ürünleri kullanmıyor gibi geliyor. Yok buzdolabı düzeni, ev temizliği cilt bakım rutini hepppsii aldatmaca kamera önü şov. Bunun farkına varınca da izlemiyorsun.

17.05.2024

Kadın da pek güzelmiş.

19.05.2024

Şu influancer ne yahu, emek mi harcıyor, ter mi akıtıyor. Yazık yazık hizmet sektöründe onca insan sabahın köründen akşamın körüne kadar ayakta çalışıp haftada bir gün izin yapıyorlar evlerine bir lokma ekmek götürmek için. Böyle tiplere özellikle gençler prim vermemeli

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ