89 Yaşında Gelinin Nedimesi Olup, Düğünün En Renkli Siması Hâline Gelen Büyükanne

Bekârlığa veda partilerinin ve düğünlerin genellikle olabildiğince renkli ve eğlenceli geçmesi istendiğinden sadıç ve nedime olacak insanlar genellikle damadın/gelinin en yakın arkadaş çevresinden olur. 

Ancak bunun istisnaları da olabiliyor. Christine Quinn, 89 yaşındaki büyükannesini nedimesi yapmış ve ortaya galerimizde göreceğiniz renkli görüntüler çıkmış.

Christine Quinn, düğünden birkaç ay önce 89 yaşındaki büyükannesi Nana Betty'ye düğününde nedimesi olması teklifinde bulunduğunda neyle karşılaşacağından emin değildi.

Büyükanne Betty, torununa: 'Emin misin? Düğünün için benim gibi yaşlı bir hanımı neden nedime olarak istiyorsun ki', diye 10 kez sormuş.

Ancak düğünde cevabı en güzel biçimde alır. Ninesi düğünün yıldızı olur!

Nana Betty, düğün günü boyunca komik yorumları ve bilgelik içeren sözleri ile bütün insanları güldürür ve kendine hayran bırakır.

Düğündeki davetlilerin geri kalanı otobüse binip dinlenmek için eve giderken, Nana ve kocasının büyükannesi Bellsie birlikte düğünden sonraki partide bütün gece boyunca dans ederler.

Christine 'harika bir anıydı, muhteşemdi', diye belirtiyor.

Christine, "ona öykünüyorum ve hayatımın her günü onun gibi olmak için çalışıyorum, inanılmaz bir mizah duygusu var ve herkes onu çok seviyor", diyor.

Nana Betty kendisini genç hissettiğini belirtiyor ve ekliyor: "Hepimiz 'yaş alırız' ama bu 'yaşlanmak' zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor."

Nana Betty'nin düğün hikâyesi hem kişinin her daim genç kalabileceğini gösterirken hem de yaşlı insanların eğlenceli olamayabileceği ön yargılarını yıkıyor.

Biz de hem Nana Betty'ye verdiği ilham için teşekkür ediyor hem de bu taze çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 👏

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.08.2015

nineler güzeldir hoştır sevecendir hayatta olsaydı bende yapabilirdim :(

Ben istesem de anneannemin 94 yaşından sonra isteyeceğini zannetmiyorum ama yaşasaydı dedemi kesinlikle isterdim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ