80 Yaşında Lif Satarak Geçimini Sağlayan Teyze: 'Hiç mi Görmüyorlar Bizi, Bu Zam Yükünü Sırtımızdan Alsınlar'

80 yaşındaki teyzemiz, lif satarak bir yandan 10 yıldır hasta oğluna bakıyor bir yandan evini geçindiriyor. Geçim sıkıntısı ve gelen faturaların pahalılığına isyan eden teyze 'Vatandaşları görmüyorlar mı? Bu yükü alsınlar sırtımızdan' dedi.

Video için 👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
09.02.2022

Ah be annem yaktın ciğerimizi. Senin gibi milyonlarca insan var bu durumda olan ama görmezden gelmek daha kolaylarına geliyor. Seni bu yaşta geçim derdine düşüren düzene lanet olsun. Elindeki koltuk değneğinden de utanmaz bunlar. Ellerinden öperim Allah yardımcın olsun.

09.02.2022

Teyzem nasıl anlatmış derdini içim acıdı gerçekten. İyi ki arkadan şükret ya da bak elektrik süpürgen varmış diyen bir yavşak çıkmadı sinirlerim o kadarını kaldırmazdı.

09.02.2022

Böyle lif satarak geçimini sağlayan çocuklarının bakmadığı yaşlı teyzeye yardım etmiştim. Etrafımdaki insanlara söyleyince onlar da yardım ediyorlardı. Böyle bir kaç ay gitti. Sonra zabıta ya da polis onu benim yanımda yardım alırken gördü. Teyzemin bir kaçışı vardı. Anlattığı hikaye tamamen yalan çıktı. Üstüne üstlük bir sürü gayrı menkulu da varmış.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ