8 Yaşındaki Narin Öldürülmüştü! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan İdam Çağrısı: 'Ölümse Ölüm, İdamsa İdam'

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin ilk kez konuşan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, önce kanunlara yüklendi sonra da idam çağrısında bulundu. “Kanunlarda caydırıcılık var mı? diye soran Başkan Erbaş, ''İsterseniz bin sene ceza verin. Adam 'ben yatarım, nasıl olsa yemeğimi suyumu veriyorlar' diyor. Caydırıcı olması lazım, ölümse ölüm, idamsa idam” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kırşehir'de Ahi Evran Üniversitesi Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 7. Ahilik Sempozyumu'na katıldı.

Başkan Erbaş burada yaptığı konuşmada Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ve 2 yaşındaki bebeğin cinsel istismara maruz kalmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Kanunların caydırıcı olması lazım'' diyen Başkan Erbaş, sözlerine şöyle devam etti: ''8 yaşındaki kızımızı katlettiler. Bunun katili tespit edilse ne olacak? Kaç sene yatarsa yatsın. Peki bizim acımız dinecek mi? Biz caydırıcılık özelliği olan bir kanun işletmiş olacak mıyız? 2 yaşındaki bebeğe yapılanları görüyorsunuz. Ne cinayetler işleniyor. Kanunlarda caydırıcılık var mı? İsterseniz bin sene ceza verin. Adam 'ben yatarım, nasıl olsa yemeğimi suyumu veriyorlar' diyor. Caydırıcı olması lazım, ölümse ölüm, idamsa idam. Üçüncüsü ise uhrevi müeyyide. Ahiret bilinci."

Sürücülerin Yüzünü Güldürecek Emsal Karar: Radar Cezası İptal Edildi, Para İade Edilecek
Ailenin Başvurusu Kabul Edildi: Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açılıyor
Yurt Dışından Telefon Getirenler Yandı: Kayıt Ücretine Büyük Zam Yolda

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
YORUMLAR
27.09.2024

Bunu yapan dindar bir aile. Tümü ak partili hatta. Ahiret inancı boş yani mersedes bey

27.09.2024

Ben yatarım demiyorlar, nasıl olsa yatmadan elimi kolumu sallayarak çıkarım diyorlar. Şu hukukun işlemediği, adaletin olmadığı düzende idamın gelmesi çok daha tehlikeli.

27.09.2024

Bu adamcağız elinde kılıçla gezer durur. Bir kez olsun savuramasın mı birinin kellesine ya?

27.09.2024

Ve islam hoşgörü ve barış dinidir, yersen!

Vizyonumuza tüküreyim Tengricilikten İslam dinine ...

TÜM YORUMLARI OKU (27)