8 Yaşındaki Narin Güran'ın Cenazesinde Tabutun Üstüne Gelinlik Konulması Tartışmalara Sebep Oldu

8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni dün çuval içerisinde bir dere yatağında bulundu. Narin'in bugünkü cenaze töreninde ise tabutun üstüne konulan gelinlik tartışmalara sebep oldu.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den 19 gün sonra acı haber geldi. Narin'in cansız bedeni köye 3 km uzaklıkta Eğertutmaz Deresi'nde bulundu..

Narin'in cansız bedeninin bulunmasıyla aile üyeleri de dahil 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan bir tanesi "Muhtar (Amca Salim Güran) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" şeklinde itirafta bulundu.

Öte yandan Narin'in cenaze namazı komşu köyde kılındıktan sonra defin işlemleri için cenaze Narin'in köyüne götürüldü.

Narin'in tabutunun üstüne konulan duvak ve gelinlik ise dikkat çekti.

Narin hayattayken annesinden gelinlik istediği ancak alınmadığı için cenaze sırasında tabutun üstüne konulduğu da iddialar arasında.

Tabutun üstüne konulan gelinlik ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

O tepkilerden bazıları 👇

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
09.09.2024

tabutun üstünde gelinlik değil okul forması koyun o kız bugün okula gidecekti!! o kız gelinlik hayalleri yoktu o kız daha çok küçüktü 🥀😢

09.09.2024

Kuzeninin düğününde giymek için istemiş en son, duyarlı çok üzülmüş tanidik akraba olmayan biri de ta Batman dan cenazesine gelip gelinlik getirmiş son isteği diye. Adamın yaptığı iyiliği dizmeyin kursağına. Gelin olması için değil prenses elbisesi gibi giyiyor çocuklar bunları oralarda.

09.09.2024

Ulan cahiller bu gün okul açılıyor üzerine git okul kıyafetini koy kitap koy gelinlik ne amk ?

09.09.2024

Hala aptalca şeyler yapılıyor. Peri kızı kostümü dersen anlarım kızın belki hayalinde böyle bir karekter olmak istiyordu ama gelinlik ne alaka? Ne çekiyorsak bu örümcek kafalılardan çekiyoruz. Bir gün bu halk patlayacak ama ne zaman bilemiyorum.

09.09.2024

peri kızı elbisesi diye bir elbise pek satılmıyor anca özel diktirebilirsin ama çocuk gelinligi çarşıda pazarda bulunur. peri elbisesi niyetiyle örtülmüştür

TÜM YORUMLARI OKU (37)