8 Yaşındaki Meryem Kaldırımda Yürürken Can Verdi: 'Kırmızı Işığa Yakalanmamak İçin Gaza Basan' Sürücü Serbest

İstanbul, Bağcılar’da kontrolden çıkan bir otomobil kaldırıma çıktı ve 4’ü çocuk 6 kişiye çarptı. Kazada ağır yaralanan 8 yaşındaki Meryem hayatını kaybetti. Sürücü 'denetimli serbestlik' şartıyla serbest bırakıldı...

Cinayet gibi kaza Yavuzselim Mahallesi’nde yaşandı.

8 yaşındaki Meryem kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kaldırıma çıkan aracın direksiyonundaki Vahit Kaan D.’nin otomobilini çok hızlı kullandığı, sarı yanan trafik ışığında kırmızıya yakalanmamak için gaza bastığı iddia ediliyor.

Gözaltına alınarak Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen sürücü Vahit Kaan D., denetimli serbestlik kararı uygulanarak bırakıldı.

'En çok beni kahreden ise kızımı toprağa verirken sürücünün serbest bırakılması'

Anne Tuba C. “Bir taraftan oğlum M. E.’yi korumaya aldım. O sırada bir taraftan da kızım Meryem’i tutmak istedim. Ancak ulaşamadım. Oğlumla düştüm yere ama kızımı kurtaramadım. En çok beni kahreden ise kızımı toprağa verirken sürücünün serbest bırakılması, dışarıda olması” dedi.

Popüler İçerikler

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Farah Zeynep Abdullah'ın Halkın Neden Ünlülerden Medet Umduğuna Dair Acı Konuşması MAM'da Alkış Topladı!
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
YORUMLAR
28.02.2018

4'ü çocuk 6 kişiye çarpıyorsun. Hemde kaldırımda, yayalara ait bölümde. Çocuklardan biri ölüyor. Öldüren serbest kalıyor... Memlekette olduğu söylenen adaleti s.keyim. Bunun cezası kanunla olmuyorsa, umarım çocuğa çarpan da, onu bırakan hakim kılıklı da o çocuğun ailesinin bedduasından nasibini alır.

28.02.2018

Bu yasalar dürüst ve namuslu yaşayanlara işliyor galiba amına koyayım bunları çıkaranların ulan tutuklasanıza adam çocuğu biçmiş geçmiş katletmiş nasıl boktan bir ülke olduk sokakta bile yürünmüyor artık lanet olsun bu zihniyete

28.02.2018

Cehennem mi amk bu memleket nedir ya artık edicek küfür,isyan kalmadı.

TÜM YORUMLARI OKU (35)