8 Yaşındaki Bir Çocuğun Bedenine Hapsolmuş Kadın, Yaşadığı Zorlukları Ve İlişkisini Anlatıyor

Shauna Rae isimli 23 yaşındaki kadın, küçükken geçirdiği rahatsızlık sonrası ancak 8 yaşındaki bir çocuğun bedeni kadar büyüyebildi. Yaşadığı zorluklara rağmen hayatını dolu dolu yaşayan kadın, TLC'de yayınlanan programda hayatını anlattı.

23 yaşındaki Shauna Rae isimli kadına, çocukken beyin kanseri teşhisi konması üzerine sekiz yaşındaki bir çocuğun boyunu geçemedi.

Neyse ki hastalığının üstesinden geldi ama tedavinin oldukça fazla yan etkisi oldu. 3 fit 10 inç yani 1.16 boya sahip olan kadın, yaşadıklarına rağmen bir ilişkisi olduğunu ve çok mutlu olduğunu belirtti. 'Hayatımızda birçok benzerlik bulunuyor ve bana kendimi iyi hissettiriyor' diyen kadın TLC'de yayınlanan programda hayatına dair olup bitenleri anlattı.

Shauna, kanserli bir beyin tümörü olduğu keşfedildiğinde altı aylıktı.

Tümör, insanlarda büyüme ve gelişmenin birçok yönünü kontrol eden hipofiz bezini etkilediği için nihayetinde gelişimini de etkilemişti. Kanserin etkilerini durdurmak için aldığı tedavi, büyümesini engelledi ve Shauna'nın 16 yaşında teşhis edilen hipofiz cüceliğine sahip olmasına neden oldu. Shauna şimdi sağlıklı bir hayat yaşıyor ama hala kanserinin etkileriyle uğraşıyor.

İşte o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek