8 Ocak Şans Topu Sonuçları Açıklandı: 8 Ocak Şans Topu'nda Kazandıran Numaralar ve Tüm Detaylar

Çarşamba ve Pazar akşamlarının vazgeçilmez oyunu Şans Topu'nda büyük çekiliş heyecanı bu akşam gerçekleşti. Milli Piyango'nun sevilen oyunlarından Şans Topu, 20:00'da canlı yayında noter ve Milli Piyano yetkilileri eşliğinde gerçekleşiyor. 5+1 çekilişinde numaraları doğru tutturabilen büyük ikramiyeyi kazanma şansı elde ediyor. Peki 8 Ocak Şans Topu sonuçları açıklandı mı? 8 Ocak Şans Topu kazandıran numaralar ne oldu? 8 Ocak Milli Piyango Şans Topu sonuçlarını sizler için paylaştık...

8 Ocak Şans Topu Sonuçları Açıklandı mı?

Haftanın iki günü düzenlenen heyecan dolu Milli Piyango oyunu Şans Topu, 8 Ocak Pazar akşamı 20:00'da noter ve Milli Piyango yetkilileri eşliğinde canlı yayında gerçekleşti. Şans oyunu severlerin büyük bir heyecanla beklediği Şans Topu çekilişi sonuçları, Milli Piyango resmi web sitesi üzerinden ilan edildi. 8 Ocak Şans Topu sonuçlarına erişim sağlamak için haberimiz üzerindeki ekranı inceleyebilirsiniz.

8 Ocak Şans Topu Sonuçları Açıklandı!

8 Ocak Şans Topu'nda kazandıran numaralar; 9, 21, 22, 31, 34 ve 8 oldu. 5+1'i tutturan çıkmayan çekilişte 777.633,27 TL büyük ödül bir sonraki oyuna devretti. 

8 OCAK ŞANS TOPU SONUÇ SAYFASI

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!