8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Feminist Gece Yürüyüşüne Katılan Kadınların Atarlı Pankartları Güne Damga Vurdu

Feminist Gece Yürüyüşü, her sene olduğu gibi bu sene de 8 Mart'ta gerçekleşti. Yürüyüşe katılan kadınların hazırladığı pankartlar ise her zamanki gibi yine güne damga vurdu!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart "Feminist Gece Yürüyüşü" için kadınlar İstanbul, Taksim sokaklarına indiler!

Tüm engellemelere rağmen bu sene 22.'si gerçekleşen Feminist Gece Yürüyüşü'ne her yıl olduğu gibi kadınlarımızın hazırladığı pankartlar damga vurdu.

Gelin gecenin en çarpıcı pankartlarına birlikte bakalım!

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Güçlü Duruşuyla Dikkat Çeken Hadise'nin Sitemkar Kadınlar Günü Paylaşımına Destek Mesajları Gecikmedi
İddialar Doğru Çıktı: Oğlunu Kaçıran Eylem Tok'un Şoförü Davadaki En Önemli Delili Emniyete Teslim Etti
Heykel Sanatçısı Öktem Doğan Milli Takım Kaptanı Eda Erdem'in Heykelindeki Detay Hakkında Açıklama Yaptı

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
08.03.2024

feodal kafalı erkeklerin suratına suratına çarpın bütün gerçekleri...o kalın kafalarina çivi gibi çakın ...harikasınız kadınlar 👏👏👏

09.03.2024

@seremonix ben teşekkür ederim. Hakkını arayan ve söke söke arayan tüm insanlara teşekkür ederim 🤚

08.03.2024

Küçük bir tespit bırakmak istiyorum. Bu dünya kadınlar günü değil. Emekçi kadınlar günü ve bu günde kıçına başına elli ton boya sürünüp ''fiminist micidili'' diye pankart açıp 12 ay boyunca bir boka yaramadan göt cebinde ki telefonun şarjı kadar hayata tutunan yukarıda ki arkadaşların akıl tutulması yaşadığına inanıyorum. Hani yağmurun romantizmini zenginler çıkarır ya bunlarda kadınlar gününün zengini.. Her özel günde jin jiyan azadi, yok özgürlük, yok oğlun embesil eğit, bağ benim bla bla, feminist feminist feminist, lgbt lgbt lgbt ne eksik kaldı muhittin abi ? He muhalefet! Neyse 1 mayısta yine şarjlarınızı fulleyin sizin gibiler eksik olmuyor zaten.

Ulan zaten bütün kadınlar emekçidir, zırvalamaya tespit mi diyorsun yürü anca gidersin

08.03.2024

Bu ukala açıklamaların içindeki eril canavarı bastiramiyor maalesef. Kadınların gününün bile kimin olup olmayacağına kimin kutlayıp kutlamayacagina karar verecek mercii sizsiniz öyle mi? Ben sana soyliyim kadınlar gunu kimin? Sokakta korkarak yürüyen kadınların günü. heryerde tacize uğrayan ve yaşama tutunmaya çalışan, çocuklarına yetmeye çalışan o senin gibi dalyarak kocalarından her türlü psikolojik şiddeti gören kadınların günü. koca parası yese bile sürekli bir toplum lincine uğrayarak aşağılanan kadınların günü. Ki bunu bir erkek yapsa ne kadar şanslı olduğunu söyleyip imrenirsiniz. sinif atlamaya çalışan sadece kadınlarmiş gibi üstten üstten tespitler. Yok ojeliymis yok gotu acıkmış. ferman yayınlayın da ona göre kutlasın kadınlar. cok biliyorsun yerinde oturan

08.03.2024

içinizdeki o üstünlük durtulerini atamiyorsunuz. Bi salın yaa gerçekten cahilinden ayrı sapigindan ayrı sizin gibi entelektüel ayilarindan ayrı çeker kadınlar. erkekler günü olunca ki umarim böyle bisey olmaz toplu ölümler toplumda ezilme gibi durumlar yani o zaman kendiniz karar verirsiniz kimin kutlayıp kutlamayacagina. Bi biliyorsunuz 129 kadın öldü bla bla bla. zaman değişti artık tekstil fabrikasında ölmüyor. emekçi ya da değil YASAM HAKKI için insanlar uğraşıyor. son olarak ISTANBUL SOZLESMESI YASATIR diyorum . git şimdi senin gibi dusunenlerle günlüğüne yaz ağla.

TÜM YORUMLARI OKU (76)