8 Mart Dünya Kadınlar Günü Gece Yürüyüşünde Kadınlardan 37 Pankart

8 Mart "Feminist Gece Yürüyüşü" için İstanbul, Taksim'de on binlerce kadın İstiklal Caddesi'ni doldurdu.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

Bonus: 1

Bonus: 2

Bonus: 3

Bonus: 4

Bonus: 5

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
09.06.2019

BAŞLIK:NASIL GELİRSEN ÖYLE KARŞILANIRSIN: HAFTADA 3 ORGAZM NEYİNİZE YETECEK SİZİN?...O ERKLİĞİMİZİ NİYE İNDİRELİM, SİZİN DİŞİLLİĞİNİZİ Mİ KABARTIYOR?..ÇIKIN AMK ZIVANADAN,ASIL ÇIKMAMANIZ, AZMAMANIZ DOYURUCU OLMAZ...LILITH'IN SÜRTÜKLERİ VİSİTELİ Mİ VİSİTESİZ Mİ?..HAYAT SOKAKTIR DİYONUZ,AKŞAM 10'DAN SONRA HEPİNİZ VIN..HÜR DOĞDUN AMA KADERİN BETONLARA KAPANMAK OLMUŞ...SİZİN VAJİNANIZDAN ÇIKACAK ERKEĞİN ERKEKLİĞİ DE ŞÜPHELİ..MEMELER BAŞKALDIRMIŞSA ONLARI ISIRMASINI DA BİLİRİZ...KULUÇKA MAKİNASI OLAMAZSINIZ ZATEN,ZEVK MAKİNASI OLMAK VARKEN..BENLE SEVİŞMİŞSEN KİME NE?..SAKİN OLDUM,VE O ELİMDEKİ ÇÜKÜ YAVAŞÇA SANA SALDIM..KADERİNİN AĞLARINI SEN DOĞMADAN LILITH'İ UYDURANLAR ÖRMÜŞ ZATEN..ZIKKIMIN KÖKÜNÜ SEN YE,İSYANINDAN KİME NE?..NAMUSU KİRLETMEDEN DURAMAZSIN,TEMİZLEMEDEN DURULAYAMAZSIN(AÇ-KAPA ARTEMA)...ERKLİĞİ YIKIP YERİNE ŞEFTALİ EKERSENİZ,HEPSİNE TALİBİM... FEMİNİZM BABAMIZI İNCİTMEZ,OLSA OLSA ÇÜKLERİ KALDIRIR GÜZELİM..

15.02.2024

Başlık; nasıl karşılarsan öyle geliriz: 3 ORGAZM SİZİ AŞAR 30 SANİYEDEN FAZLA DAYANSANIZ YETER, ERKEKLİĞİNİZ DİŞİLİĞİMİZİ KABARTMAYA YETMEZ, AZGINLIĞINIZI DOYURMAK İÇİN DAMACANA YETERLİ, LİLİTH'İN SÜRTÜKLERİ VİSİTESİZ GÖT YAKMA HİZMETİNDE BULUNUR, AKŞAMLARI SOKAKLARI İTLERE BIRAKIYORUZ, HÜR DOĞDUK AMA KADERİMİZDE İTLERLE MÜCADELE VAR, VAJİNAMIZDAN ÇIKANLARI BİLMEM AMA GÖTÜMÜZDEN ÇIKAN ERKEKLERİN BOK OLDUĞU ŞÜPHESİZ, ISIRMAYA YELTENENİN DİŞİNİ SÖKMEYİDE BİLİRİZ, NE KULUÇKA NE ZEVK BELLİ Kİ KUDURTMA MAKİNESİYİZ, SENİNLE SEVİŞEN BİZDEN UZAK DURSUN, ÇÜKÜNÜ SALARSAN BAŞINI KOPARIRIZ, LİLİTH'TEN BERİ KADERİN AĞLARI BAŞTAN ÖRÜLÜYOR, ERKEĞİN TEK DERDİ KADININ NAMUSU FEMİNİZM= EZİK ERKEĞİN KABUSU... YIKILAN ERKEKLİĞİN YERİNE ŞEFTALİ FAZLA GELİR BROKOLİ YETERLİ, ÇÜKÜNÜZ DAMACANAYA BİLE KALKIYOR FEMİNİZM SADECE BABANIZI İNCİTMİYOR GÖTÜNÜZÜ DE YAKIYOR :):):)

Ne Kur’an’da, ne hadislerde, ne kitab-ı mukaddeste Hz. Adem (as)’in Lilith adında bir hanımının olduğundan söz edilmemiştir. Bu tamamen daha sonra bazı Yahudi bilginleri tarafından uydurulmuş bir efsanedir. Hatta bunun kökeni ta Babil ve Sümerlere kadar uzandığını söyleyenler de vardır. Belki bu efsanenin mucitleri, yeni doğan çocukları ve annelerini fazlaca korumaya almak niyetiyle “KÂBUS” gibi böyle bir İFRİT’İ icat etmeyi uygun görmüşlerdir. Nitekim bu efsaneye göre, kötü bir ifrit haline gelen Lilith gece hava karardıktan sonra yeni doğum yapmış evlere girerek lohusa kadınların bebeklerini boğmaktadır. Bu sebeple günümüzde bile bazı Museviler arasında bir adet olarak, Lohusa kadın akşamları evde yalnız bırakılmaz ve akşamları çamaşır ipinde çocuk bezi bırakılmaz, çünkü bunları gören Lilith'in o evde çocuk olduğunu anlamasından endişe edilirmiş.

08.02.2023

Fuck off

15.11.2019

Ya tamam halimiz vasat her gün kadınlara tecavüz ediliyor da bu nedir ya? Ne oldu bu iğrenç yazıları yazınca bir şey mi değişti? Hayır. Aksine iyice kadınlığı yüz karası yaptınız. Feministiz biz diyip feministliğin bokunu çıkardınız. Feministmiş, düzeltin o yazıları feminazi sizin yaptığınız

08.02.2023

Zırla

TÜM YORUMLARI OKU (265)