8 Mart Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür ilişkilerinizi ve aşkınızı Neptün'ün güçlü enerjisiyle sınıyor! Sükunetinizi koruyun, buna izin vermeyin. Peki, 8 Mart Cuma gününde akrep ve yükselen akrep burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için akrep ve yükselen akrep burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 8 Mart Cuma günün nasıl geçecek?  

İşte, akrep ve yükselen akrep burcuna ait günlük burç yorumları...

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Sevgili Akrep, bugün açık sözlülüğün ve sivri dilinle bir kez daha dikkat çekecek gibisin! Merkür ve Neptün kavuşumunda dürüstlük senin için her zamankinden daha fazla önem arz edebilir. Güvensizliğini tetikleyen bu gezegen açılanmasında sevdiklerini sınayabilirsin. Özellikle partnerini adeta gizli bir sınavdan geçirebilirsin. Sorgulandığını fark ederse, aranızda tartışmaların çıkabileceği son derece açık. Tabii senin de pek alttan almak gibi bir modun yok gibi! 

İşte tam da bu noktada, sivri dilinden çekeceklerin var! Ağır sözlerle kalp kırıklıklarının yaşanacağı bugün, biraz daha sakin olmaya ne dersin? Zira güven sorunların iş ortamına da yansıyabilir. Bu sorunların, ortakların ve iş birliği yaptığın ticari bağlantılarınla arana girmesine izin verme. İki ila üç gün etkisini gösterecek olan bu açı kalıbında yalnız kalmak en çok sana iyi gelebilir! Doğa yürüyüşleri, fiziksel aktiviteler ve enerjini atabileceğin fiziksel çaba gerektiren aktiviteler ilgini dağıtabilir. Zihnini biraz dinlendirerek hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapmanı sağlayabilir. Öyleyse biz de sana sabır ve sükunet dileyelim. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!