8 Mart'a 1 Kala! Samsun'da Eşi Tarafından Öldüresiye Dövülen Kadının Görüntüleri Herkesi Ayağa Kaldırdı

Söyleyecek hiçbir şey bulamıyoruz artık! Sadece yaşamak istiyoruz!

Her güne bir kadın cinayeti haberi, taciz ya da şiddet haberiyle uyanıyoruz. Şehrin göbeğinde, ücra köşelerinde, sokakta veya evde her an şiddetle karşı karşıyayız. Yardım çığlıklarımız duyulmuyor, verilen cezalar yeterli gelmiyor.

Biz, son olsun, dedikçe; her gün başka bir kadın, eşi veya sevgilisi tarafından KATLEDİLİYOR!

8 Mart'a 1 gün kala, bugün ise Samsun'da bir kadın eşi tarafından çocuğunun gözleri önünde darp edildi!

İbrahim Zarap isimli erkek tarafından öldüresiye dövülen kadın bilincini kaybetti ve hayati tehlikesinin de sürdüğü belirtildi.

İbrahim Zarap isimli cani çevredekilere de tepki gösterdi. Bu anlar çevre sakinleri tarafından kayıt altına alınırken saldırıya kimse müdahale etmedi.

Kamera kaydına alanların 'Kapıyı kilitle, anahtarı çek, müdahil olma' gibi söylemlerde bulunduğu duyuldu. İbrahim Zarap'ın mahalleli tarafından yakalandığı belirtildi.

Şiddete uğrayan kadının kardeşi Rümeysa, Twitter'dan birçok kez İbrahim Zarap'la ilgili şikayette bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını belirtti.

Twitter'da #İbrahimZarapTutuklansın hashtagi gündem olurken, tepkiler de çığ gibi büyüdü!

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İstanbul Sözleşmesi maddeleri uygulansın, hemen şimdi!

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
06.03.2021

O kadar sinirliyim ki, ne zaman gözüm "9 kez şikayet ettik" kısmına takılsa içimde fırtınalar kopuyor. Küçücük çocuğunun önünde kadını kendinden geçene dek dövmüş, bu olay yaşanana dek güya "sorumlu hisseden" yetkililer parmağını kıpırdatmamış. Böyle adalet, böyle can güvenliği olmaz olsun. Dayak yiyen her kadının, travma geçiren her çocuğun ahı çıksın sizden. Kahrolun.

07.03.2021

Ailelerin tek derdi kızlarını evde tutmayıp "aman namusumuza laf gelmesin" diyerek max. 20 yaşına kadar evde barındırdığı ve gelen ilk talibe kızlarını verdiği sürece hele ki böyle at hırsızı, suratsız aşşağlık herflere verilmesi durumunda muhtemel olanlar ne yazık ki bu. Bu tabloya o çok muhafazakar kesim giriyor. Adamın da tipine bakarsanız anlarsınız max. Kendine muhtaç bir kadına vurabilir asla kendiyle aynı boyda bi erkeğe dokunamaz bi yumrukta canını alırlar. Tabii adalet olmadığı sürece yakında bunun gibi beyni g*tünde dolaşan pislikler kadınlarını testereyle keserken bile görürüz. Yakındır:)

07.03.2021

Ama bizim daha önemli konularımız var mesela hiç kimseye zararı olmayan gök kuşğı. Gökkuşaklı bir suç aleti (!) gördüğünüzde polis anında sizi etkisiz hale getirir ve suç aletiyle bir tutuklanırsınız. Ama bu suç aleti bir erkekse ve karısını dövüyor öldürmeye teşebbüs ediyorsa asla müdahale edilmeden kişileri uzlaştırıp(!) eve yollarız. Çünkü mazallah eşcinswl olup dünyaya zararı olmayanlar bu erkek teröründen daha suçludur. Ahlakımızı(!) blzuyorlar canım aaa. Yalan mı?

07.03.2021

Sen erkek misin şimdi onun bunun çocuğu seni!! Kanım dondu izleyemedim bir de küçücük çocuk var orada yavrum buna şahit oldu psikolojisi nasıl kim bilir? Hapiste çürürsün umarım aşağılık yaratık!

TÜM YORUMLARI OKU (10)