8 Haziran Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kazananı ve Bugünün Puan Durumu

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta 1159. bölümüyle seyirciyle buluştu. Hafta içi her gün birbirinden farklı yemeklerin yarıştığı programda bugün de heyecan doruktaydı. Gelinler ve kayınvalideler arasındaki gerilim de ekranlara yansıdı. Bugünün menüsü bazı gelinleri mutlu ederken bazılarını hüsrana uğrattı. Elbette her zaman olduğu gibi sadece yemekler değil, maharetler de yarıştırıldı. Peki, 8 Haziran Perşembe günü Gelinim Mutfakta kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu ne oldu, haftanın üçüncü çeyrek altınını kim kazandı? 

İşte detaylar!

8 Haziran Perşembe Günü Gelinim Mutfakta'da Neler Oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Gelinim Mutfakta, bugün 1159. bölümüyle ekranlardaydı. Gelinler birbirinden lezzetli yemeklerini hazırlarken tartışmaları ise eksik olmadı.

Güne damgasını vuran isimler ise aralarındaki gerginliği bir türlü atamayan Tuğba ve Gamze oldu. Peki, Gelinim Mutfakta'da 8 Haziran Perşembe gününün kazananı kim oldu? 👇🏻

Gelinim Mutfakta'da Bugünün Menüsü Ne Oldu?

Gündüz kuşağının sevilen lezzet programı Gelinim Mutfakta, her bölümünde farklı bir tarifle izleyenlerin karşısına çıkıyor. 

Bugün açıklanan menüde günün tarifi ise 'pratik beyti kebabı' oldu. Gelinlerin bu yemeği hazırlamak için sahip olduğu süre ise 50 dakikaydı. 7 Haziran Çarşamba günü yarışmacılar 'karadeniz usulü pazı mıhlaması' yapmışlardı.

Günün tartışması Tuğba Hanım ve Gamze Hanım arasında başladı!

Gamze Hanım, 7 Haziran'da yayınlanan bölümde çeyrek altının sahibi olmayı başarmıştı. Bugünkü yarışmada ise Gamze Hanım, Tuğba Hanım'a 'Acıma, acınacak duruma düşersin' diyerek rest çekti!

"Kayınvalidemin kumandası benim elimde."

Tuğba Hanım'ın kayınvalidesiyle yaşadığı tartışmalar, haftanın gündemine gelmişti. Tuğba Hanım'ın 'Kayınvalidemin kumandası benim elimde, bir tuşu var açarım, bir tuşu var kapatırım.' sözleri ise bugüne damgasını vurdu!

Miyase'nin Gamze ve Kader'in kayınvalideleriyle ilgili sözleri ise gündem oldu!

Miyase, kayınvalidelerin kendilerini sindirdiğini söyledi. Gelinlerden cevap ise gecikmedi!

Kader bu söyleme tepki olarak 'Kayınvalidem sadece benim arkamdan konuşabiliyor!' dedi. Ayrıca anlattığı gelinlik olayı da herkese 'Helal olsun Kader' dedirtti.

"Fırıldak Miyase iş başında."

Sıra yemekleri puanlamaya gelince ise Miyase ve diğer gelinler arasında bir tartışma yaşandı. Dilek Hanım'ın Miyase'nin tabağına 5 puan vermesi, herkesin tepkisini alırken Miyase, 'altından ben çıkarsam 360 derece de olsa dönerim' cevabını verdi!

8 Haziran Perşembe Günü Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta'da bugün dört gelin arasında bolca kavga ve rekabet vardı. Oylama sonuçları açıklandığında ise herkes büyük bir şok yaşadı. Gelinlerin toplam puan durumunda sadece birer puan fark vardı!

Gelinim Mutfakta Bugün Çeyrek Altın Kazanan Gelini Tuğba Oldu!

Tuğba, günün en yüksek puanını elde ederek çeyrek kazanan isim oldu! Ancak yarışmacılar arasındaki puan farkının az olması, herkeste büyük bir üzüntüye sebep oldu.

Gelinim Mutfakta 8 Haziran Perşembe Puan Durumu

  • TUĞBA-16

  • MİYASE-15

  • GAMZE-14

  • KADER-13

İlginizi Çekebilir

7 Haziran Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kazananı ve Bugünün Puan Durumu

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!