8 Gün Önce Kaybolmuştu: Ekipler, 3 Yaşındaki Nurcan'ın Cansız Bedenine Ulaştı...

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 8 gün önce kaybolan 3 yaşındaki Nurcan Sade'nin cansız bedeni dere kenarında bulundu.

Minik Nurcan'ın bedeninin, köye 5 kilometre mesafede, daha önce eteğinin bulunduğu bölgede derede bulunduğu belirtildi.

AA'nın aktardığı bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığının hizmetindeki 'Atak' adlı iz takip köpeğinin desteğiyle yürütülen çalışmalarda, minik Nurcan'ın cesedi, Sarıkamış JAK timlerince dere kenarında suyun içerisinde bulundu.

Otopsi için Erzurum'a gönderildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Ortakale köyünde kaybolduktan 8 gün sonra ölü bulunan Nurcan Sade'nin cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için ambulansla Erzurum'a gönderildi.

Nurcan'ın ölüm nedeni, yapılan otopsinin ardından netlik kazanacak.

Ne olmuştu?

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kaybolan Nurcan Sade'nin bulunması için 8 gündür sürdürülen çalışmalarda minik çocuğa ait etek köyden 4 kilometre, ayakkabı ise 15 kilometre uzakta dere kenarında bulunmuştu. 

Arama çalışmalarının devam ettiği sırada Yadigar Sade, 'Biz evin içerisindeydik, çocuklar kapının önünde oyun oynuyorlardı. Daha sonra seyyar satıcının sesi geldi, çocuklar onlara doğru giderken koşmuşlar. Daha sonra geri döndüler ama Nurcan gelmedi ve ondan sonra zaten kayboldu.' ifadelerini kullanmıştı.

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
19.05.2019

Allah rahmet eylesin, ne yazacagimi bilemiyorum neredeyse her gun bir cocuk oluyor, olduruluyor, tacize ugruyor artik kelimelerin bittigi yerdeyim ben. Tek dilegim tek duam bu cocuklara bunlari yasatan ve bunlara yapanlara goz yuman odul gibi cezalar veren ve hala idam icin harekete gecmeyen ne kadar hakim, siyasetci varsa Allah’in gazabi laneti uzerlerine olsun.

Kim bilir nasıl bir dram yaşamıştır.

Pasif Kullanıcı
19.05.2019

Allah rahmet eylesin minik yavrum

TÜM YORUMLARI OKU (7)