8 Eylül'de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Joe Jonas ve Sophie Turner'ın dört yıllık ilişkilerinin ardından sansasyonel ayrılıkları hakkında iddialar üretilmeye devam etmekte. Bir iddiaya göre Joe Jonas yıllarca Sophie Turner'ın imajından faydalandı.

👇

Joe Jonas ve Sophie Turner'ın Sansasyonel Ayrılığıyla Alakalı Ortaya Atılan Bir İddia Tartışma Yarattı!

2. Geçirdiği cinsiyet değişim ve estetik operasyonlarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Mika Raun'un yeni sevgilisiyle attığı fotoğraflar magazin gündemine bomba gibi düştü. Yüzünü göstermese bile herkes tarafından beğenilen yeni sevgili Batu, Kerimcan Durmaz'dan da tam not aldı! Kerimcan'ın, Mika'ya attığı mesaj ise olay yarattı!

👇

Kerimcan Durmaz, Mika Raun'un Sevgilisi Hakkında Yaptığı Yorumla Olay Yarattı!

3. Geçtiğimiz günlerde aşırı zayıflığı ile gündem olan Süreyya Yalçın bu sefer de giydiği altın kaplama göz alıcı büstiyer ve büstiyere ödediği fiyat ile hepimizi şok etti...

👇

Süreyya Yalçın'ın Giydiği Altın Kaplama Büstiyere Ödediği İddia Edilen Para Dudaklarımızı Uçuklattı!

4. Murat Dalkılıç, geçtiğimiz yıllarda Hande Erçel'le yaşadığı uzun soluklu aşkla gündem olmuştu. Yepyeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç, Edda adlı yeni sevgilisiyle bir paylaşım yaptı.

👇

Murat Dalkılıç'ın Güzeller Güzeli Yeni Sevgilisini Görmelisiniz!

5. Milyonlarca kişinin güzelliğine, fiziğine, her şeyine ölüp bittiği oyuncu Mine Tugay, havuzunda, köpeği kucağında bikinili pozlarını paylaşınca sosyal medya kullanıcıları yerinde duramadı!

👇

Mine Tugay'ın Kucağında Köpeğiyle Bikinili Pozlarını Görünce Aklını Yitirenlerden Gelen Yorumlar Güldürdü

6. Erşan Kuneri'nin yeni sezonu için setlerde olan Cem Yılmaz'dan güldüren bir paylaşım geldi... Cem Yılmaz, emekli maaşının ne kadar olduğunu açıkladı.

👇

Yıllardır Sektörde Olan Cem Yılmaz Kazandığı Parayı Açıkladığı Paylaşımla Olay Oldu!

7. Survivor All Star için kolları sıvayan Acun Ilıcalı yarışmada boy gösterecek isimleri duyurmaya başladı. Yarışacak 2. isim olarak daha önce 2 kez Survivor'a katılan Nagihan Karadere'nin ismini veren Ilıcalı, Nagihan'a ufak bir göndermede de bulunmuştu. Survivor Nagihan'dan Ilıcalı'ya yanıt gecikmedi.

👇

Acun Ilıcalı'nın 'SMS Yok, Meydan Senin' Açıklamasına Survivor Nagihan'dan Yanıt Gecikmedi!

8. Ünlü aktör Danny Masterson, ciddi suçlamalar sonucu ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. İki kadına tecavüz suçlamasıyla yargılanan 47 yaşındaki Masterson'ın, aldığı bu ağır cezanın en az 30 yılını hapiste geçireceği ifade edildi.

👇

That 70’s Show'un Yıldız Oyuncusu Danny Masterson, Tecavüz Suçundan Ömür Boyu Hapis Cezasına Çarptırıldı

9. Şarkılarıyla tozu dumana katan Simge, ayak pozuyla Twitter halkını epey heyecanlandırdı. Simge'nin İstanbul'a dönüşünü müjdelediği ayak fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu...

👇

Simge'nin Paylaştığı Ayak Fotoğrafı Sosyal Medyanın Ayarlarıyla Oynadı

10. Diriliş Ertuğrul ile hayatımıza giren oyuncu Esra Bilgiç Venedik Film Festivali'ne katılmak için İtalya'ya gitti. Venedik'te kameralara poz veren Esra Bilgiç'in o poz verdiği anlar sosyal medyada gündem oldu...

👇

Poz Verirken Yaptığı Hareketler ile Herkesi Şaşırtan Esra Bilgiç Garip Pozları ile Gündeme Oturdu!

11. Dünyaevine giren Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil çifti, bir kutlama da İstanbul'da yaptı. Çiftin ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı organizasyonun detayları ve Burcu Esmersoy'un gelinliği çok konuşuldu.

👇

Burcu Esmersoy'un Derin Dekolteli Gelinliği ve Evlilik Kutlamasına Dair Dikkat Çeken Detaylar

12. Kısmetse Olur'la hayatımıza giren Melis Buse Betkayan, evli sevgilisi Reşit Bozdağ ile yaşadıklarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz günlerde Yılın En İyi Çıkış Yapan TikTok Fenomeni Ödülü alarak tepki çeken Melis'in ardından eski sevgilisi Reşit Bozdağ'ın da ödül alması ve yaptığı konuşma büyük tepkiye neden oldu.

👇

Konuşması Olay Oldu: Melis Buse Betkayan'dan Sonra Evli Sevgilisi Reşit Bozdağ'ın da Ödül Alması Tepki Çekti!

13. Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Alizade yayınladığı bir video ile efsane Barış Manço şarkısı 'Alla Beni Pulla Beni' için bazı planları olduğunu belli etmişti. Şarkıcının bu planlarının Manço'nun ailesinin engeline takıldığı iddiası ise insanları ikiye böldü.

👇

Barış Manço Şarkısını Yeniden Yorumlamak İsteyen Alizade'ye İzin Çıkmaması Kullanıcıları İkiye Böldü

14. 2000'li yılların başında, herkesi ekranlara kitleyen Popstar Türkiye yarışmasında; çok alevli bir tartışma yaşandı. Jüri üyeleri Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş arasında yaşanan bu üstü kapalı 'eş cinsellik' tartışması, yıllar sonra yeniden gündem oldu...

👇

Bülent Ersoy'un Yıllar Önce Ebru Gündeş'e Ekranda Hayatının Dersini Verdiği 'Eş Cinsellik' Tartışması Gündemde

15. Galatasaray'ın geçen seneki şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan Mauro Icardi, bu sezona da mükemmel bir başlangıç yaptı. Taraftarlar, Arjantinli golcüyü takımın vazgeçilmezleri arasında görürken yıldız ismin özel hayatı da gündemden düşmüyor.

👇

Göz Kamaştıran Paylaşım: Mauro Icardi ve Wanda Nara Çiftinin Özel Uçağı

16. Marka yüzü oldukları bir bebek markasının davetinde kameralar karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıda Başak Dizer'e "Kıvanç beyi paylaştığınız zaman binlerce yorum geliyor, özellikle kadın hayranlarından. Bu durum sizi rahatsız ediyor mu?" sorusu soruldu. Dizer de muhteşem bir yanıt verdi.

👇

Başak Dizer'in 'Kıvanç Tatlıtuğ'a Yapılan Yorumlar Rahatsız Ediyor mu?' Sorusuna Verdiği Muhteşem Yanıt!

17. Ünlü şarkıcı Murat Kurşun, geçtiğimiz günlerde yaşadığı talihsiz bir olayla gündeme geldi. Bursa'da bir mekanda sahneye çıkan Kurşun, şarkı söylediği sırada hayatının en ilginç anlarından birini yaşadı.

👇

Ne Olduğunu Anlayamadı: Murat Kurşun, Alkolü Fazla Kaçıran Hayranı Tarafından Havuza Atıldı

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"