8 Ekim 2023 Pazar Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 8 Ekim Pazar akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Oğuzhan Uğur, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Filistin halkı için “Açgözlü dedelerinin sattıkları topraklar” ifadesini kullanmıştı. Bu sözlere sinirlenen gazeteci Hüsnü Mahalli “Ulan ruh hastası” diye cümleye başlayarak Oğuzhan Uğur’a yüklendi.

Hüsnü Mahalli Oğuzhan Uğur’un İsrail Filistin Savaşı Açıklamasına Sinirlendi: “Ulan Ruh Hastası”

Mehmet Ali Erbil ve düğün hazırlıkları yaptığı 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan şok ayrılık! Çiftin Ceylan'ın istekleri yüzünden ayrılık yaşadığı iddia edildi...

Düğün Hazırlıkları Yapıyorlardı: Mehmet Ali Erbil ve 40 Yaş Küçük Sevgilisi Gülseren Ceylan Ayrıldı

Gülben Ergen, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden isimlerden biri olan ve sosyal medyada tanıyan herkesi büyük bir hüzne boğan Taha Duymaz adına bir anaokulu açtırdı. Açılışa Taha Duymaz'ın annesi ile birlikte katılan Ergen, bu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Gülben Ergen Depremde Vefat Eden Taha Duymaz'ın Anısına Hatay'da Anaokulu Açtı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatıyla bölücü terör örgütünce kullanılan petrol tesisi ile sığınak ve barınaklardan oluşan 6 hedefin imha edildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Hava Harekatı Açıklaması: "6 Hedef İmha Edilmiştir"

Hamas’ın İsrail’e düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 700’e yükseldi.

İsrail - Filistin Savaşında Ölü ve Yaralı Sayısı Artıyor: 1070 Ölü, 4356 Yaralı

Michel de Nostradame, daha yaygın bilinen adıyla 'Nostradamus' dünyanın en ünlü kahinleri arasında yer alıyor. İsrail ile Filistin arasında başlayan savaş ise Nostradamus'un tüyler ürpertici bir kehanetini daha akıllara getirdi.

Nostradamus'un Tüyler Ürperten Kehaneti İsrail - Filistin Savaşı mı?

Pınar Deniz'in ne denli başarılı bir oyuncu olduğunu zaten biliyorduk ama senarist Sema Ergenekon'un ve oyuncuların önceden duyurduğu 66. bölüm yayınlandıktan sonra Pınar Deniz'in Oscar'lık oyunculuğu karşısında şapka çıkarmaktan ve ağlamaktan başka yapacak bir şey bulamıyoruz.

Bu Ne Muhteşem Bir Oyunculuk? Yargı'nın 66. Bölümünde Adeta Devleşen Pınar Deniz'i Hayranlıkla İzliyoruz!

Sokakta kavga eden bir çiftin ilginç anları gündem oldu.

Sokakta Sevgilisiyle Tartışan Bir Adamın Tuhaf Hareketleri Gündem Oldu

Instagram sayfasında takipçilerinden gelen soruları paylaşan ve itiraflara yanıt veren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci her seferinde şaşırtmayı başarıyor. Gelen son itiraflardan biri de 'Pes artık!' dedirtmeyi başardı.

Bu Kadarına Pes: Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen Skandal İtiraf Ağızları Açık Bıraktı

Bir dönemlerin genç kızlık ateşini yakaladığımız, tüm kızların hayranı olduğu ve şarkılarını bağıra bağıra söylediği Nil Karabibrahimgil, geçtiğimiz akşam verdiği açık hava konseriyle gündeme geldi. Sevenleriyle buluştuğu esnada bir sürpriz yaparak Teoman'ı da yanına alan ünlü şarkıcı, bize gerçekliğini sorguladığımız anlar yaşattı. 😂

Nil Karaibrahimgil Davul Çalarken "Bütün Kızlar Toplandık" Söyleyen Teoman Size Gerçekliğini Sorgulatacak

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un yasak aşk iddiası bir süredir gündemi meşgul ediyor. Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun ise iddiaları doğrulayarak 'Herkesi Allah'a havale ediyorum' demişti. Sarıkaya, ilk kez buna dair bir yorumda bulundu.

Serenay Sarıkaya, Annesi Ümran Seyhan'ın ve Evli Kenan Tosun'un Aşk Skandalı Hakkında İlk Kez Konuştu

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!