750 TL Vergi Kesintisi Teklifinden Sonra Akıllarda Tek Soru: Kredi Kartı Limiti Nasıl Düşürülür?

Limiti 100 bin TL ve üzeri olan kredi kartlarından yıllık 750 TL ek kesinti yapılmasını öngören yasa teklifi büyük tepki çekerken vatandaşların aklındaki tek soru: Kredi kartı limiti nasıl düşürülür?

Savunma sanayiine aktarılmak için dün teklifi sunulan yeni vergi paketine yönelik tepkiler büyüyor. Limiti 100 bin TL olan kredi kartlarından yıllık 750 TL kesilmesini öngören teklifin ardından vatandaşlar kolları sıvadı.

Kartlarının limiti 100 bin TL olan vatandaşlar bankaların çağrı merkezlerini arayarak limiti 99 bin TL ve altına düşürmeyi talep etti.

Pek çok vatandaş ise "Kredi kartı limiti nasıl düşürülür?" sorusunun yanıtını aramak için interneti tercih etti. Peki limit nasıl düşürülür?

Bankaların çağrı merkezini arayarak limitinizi düşürmek istediğini söyleyebilirsiniz. Bir diğer alternatif ise bankanızın mobil uygulaması veya internet bankacılığı hizmeti.

Mobil uygulamadan limitinizi ayarlamak istiyorsanız ‘Kart Ayarları’ ya da ‘Limit İşlemleri’ menüsüne girerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yeni Vergilere Şok Olan Vatandaşlardan Mehmet Şimşek’e Alternatif Vergi Önerileri
Limiti 100 Bin TL Olan Kredi Kartlarından 750 Lira Kesileceğini Öğrenenler Çağrı Merkezlerini Kilitledi
Nur Topu Gibi Vergilerimiz Oldu! Savunma Sanayi İçin Yeni Vergiler Ödeyeceğini Öğrenen Vatandaşlardan Tepkiler

Popüler İçerikler

Türkiye'nin Konuştuğu Köfte Krizi Sonrası Köfteci Ramiz'den Dikkat Çeken Paylaşım!
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
T24 Rapor Sonuçlarını Paylaştı: "Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Bulundu"
YORUMLAR
12.10.2024

çoğu kişi aidatsız karta geçti. o parayı ödememek içinde gerekirse kartı kapatır hesap kartıyla devam ederiz. Belkide bunu çıkaranlarda olmayan paralarını kredi kartıyla harcayıp enflasyonu zıplatanlarla mücadele için düşünmüşlerdir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ