75 Yaşındaki Kadına "Kediciksin" Dediler, Parasını Alıp Kayıplara Karıştılar

Habertürk'ten Nihat Uludağözel haberine göre, kendilerini polis, avukat ya da savcı olarak tanıtan dolandırıcıların bu seferki hedefi 75 yaşındaki Saadet U. oldu. Daha önceleri 'PKK ya da FETÖ davalarına adınız karıştı' diyerek insanları dolandıran dolandırıcılar bu sefer Adnan Oktar operasyonunu kullandılar.

"Adnan Hoca sizi kedicik yapmış, operasyonda adınız geçiyor. Üzerinizde silah ve paralar gözüküyor"

Kadıköy'de tek başına yaşayan yaşlı kadın kendisine,  'Adnan Hoca sizi kedicik yapmış, operasyonda adınız geçiyor. Üzerinizde silah ve paralar gözüküyor' diyen dolandırıcılara 31 bin lirasını kaptırdı.

"Hacca gideceğim, dolandırıcı mısınız? Yoksa sizi 155'e şikayet edeceğim."

Kendisini arayanlardan şüphelenen yaşlı kadın, 'Bak oğlum ben bu parayı gıdım gıdım biriktirdim. Hacca gideceğim, dolandırıcı mısınız? Sizi 155'e şikayet edeceğim' diyerek karşı çıktı. Ancak dolandırıcılar buna da bir kılıf uydurarak 'Sizi 155'e yönlendiriyoruz.' dediler ve telefonu kendilerinden olan bir arkadaşlarına verdiler. Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, paraları bir parolayla birlikte bir parka getirmesini istedi.

Parola Vatan ve Bayrak

Kendisini arayanların polis olduğuna zor da olsa inanan Saadet U., bankaya giderek parasını çekti ve verdikleri adrese geldi. Dolandırıcılardan 2'si yaşlı kadının yanına geldi ve 'Vatan' dedi, yaşlı kadın da bunun üzerine 'Bayrak' diyerek 31 bin lira bulunan poşeti dolandırıcılara verdi. 

Polis her yerde kayıplara karışan zanlıları arıyor.

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
YORUMLAR
24.07.2018

Ne diyim teyze kendinden mi şüphen vardı :D

24.07.2018

dolandırıcıya polismisiniz diye sorulur mu yahu:D

kadın kediciklerin makyajsız halini görmüşse inanmıştır tabi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ