75 Kadınla Yapılan Araştırma Sonucunda Kadınların Tercih Ettiği Penis Boyu Ortaya Çıktı!

Birçok erkek için sahip oldukları penis boyu kelimenin tam anlamıyla onları erkekliklerinden yakalayan hassas bir konudur. Bazıları bununla övünürken diğerleri bu konuda çok güvensizdir. Ortalama bir penis aslında hangi boyutta olmalı? Kadınlar aslında hangi boyutu tercih ediyor? Bu akıllara durgunluk veren soruların cevaplarını içerikte bulabilirsiniz.

Ortalama verilere göre:

Rakamlar kişilerin kendi bildirdiği verilere dayanmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri — 13,58 cm, Avustralya — 14,46 cm, Almanya — 14,52, Ekvador — 17,61.

Kadınlar ile yapılan çalışmada:

California Üniversitesi ve New Mexico Üniversitesi'nden araştırmacılar, yaptıkları çalışmada genel olarak en çok tercih edilen boyut nedir sorusuna cevap buldu.  Ancak kuşkusuz bu boyutlardan farklı bireysel tercihler de vardır.

Araştırmanın yürütülmesi:

Çalışmaya, cinsel olarak aktif 75 kişi ve en az 18 yaşında olan kadınlar katıldı. Araştırmada boyları ve çevresi farklı olan 33 farklı 3 boyutlu penis modeli verildi. Bu modellerin uzunluğu 10,2 cm ila 21,6 cm ve çevresi 6,4 cm ila 17,7 cm arasında değişiyordu.

Kadınlara bazı sorular soruldu.

'Bir koca ya da ciddi, uzun süreli bir erkek arkadaş için ideal boy ne olabilir?' 

'Bekar olduğunuzu ve birkaç arkadaşınızla bir restoranda olduğunuzu hayal edin. Aynı zamanda bekar olan çekici bir adamla tanışıyorsunuz. Kibar, zeki, eğlenceli görünüyor ve harika bir işi var. Cinsel olarak uyarılmış hissediyorsunuz. Bir konferans için şehirde olduğunu ama yarın öğleden sonra eve uçması gerektiğini söylüyor. Onunla sadece bu geceyi geçirebilseydin, hangi boyda olmasını isterdin?”

Cevapların bir ortalaması alındı.

Kadınlar daha uzun süreli cinsel ilişkiler için aşağıdaki boyutlarda bir penisi tercih ettiler: Uzunluk = 16,0 cm, çevre = 12,2 cm. Tek seferlik bir ilişki için, kadınlar biraz daha büyük bir penis istediler: 16,3 cm, çevre = 12,7 cm

Araştırmanın zayıf yönleri:

Çalışmanın gerçekten temsili bir örnek sağlayıp sağlamadığı tartışmalıdır. Sonuçta, katılımcı sayısı 75 ile sınırlıdır. Üstelik, dünyanın başka yerlerinde başka tercihler de olabilir. Ancak ilginç bilgiler sunan bir araştırma olduğu kesin.

Sonuç olarak:

Yani daha büyük olması mutlaka daha iyi olduğu anlamına gelmez. Kadınlar ortalamadan biraz daha büyük bir penisi tercih ediyor gibi görünüyor. Tek seferlik birliktelikler için, biraz daha büyük olabilir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Konuşulmayanları Masaya Yatırıyoruz: İlişki Esnasında Acı Yaşıyorsanız Olası Sebepleri ve Çözümleri
Hollywood Tarzından Sıkılanlara Farklılık Yaratmak İçin Birbirinden Ürkütücü 21 Fransız Yapımı Korku Filmi
Biraz da Gerçekler: Ülkelerin Ortalama Meme Büyüklüklerini İnceledik, Bakalım Bu Kez Kaçıncı Sıradayız?

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
04.05.2022

Takılmayın böyle işlere ortalama olduğu sürece sorun olmaz. Düzenli spor yapın, vücut görüntünüz iyi olsun, kondisyon iyi olsun ve erken boşalma olmadığı sürece hiç bir sorun teşkil etmez boyut tabi mikropenis falan değilseniz 😂

04.05.2022

vay be tamıtamına 75 kadın, bilimsel araştırma ve örneklem tekniği bu helal olsun aqu

04.05.2022

Önemli olan boyu değil işlevi diyenleri görememek beni şaşırttı 😂😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ