70 Yaşındaki Adam, Yaptığı Uygunsuz Hareketlerle Parktaki Çocukları Taciz Etti

Şişli'de yaşlı bir adam, evinin penceresinden uygunsuz hareketlerde bulunarak parkta oynayan çocukları taciz etti. Görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından yakalanan şahıs, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri kapsamında serbest bırakıldı.

Olay, 19 Eylül'de Şişli'nin Eskişehir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir kişi, evinin penceresinden parkta oynayan çocuklara bakarak uygunsuz hareketlerde bulundu. Adamın uygunsuz davranışlarını fark eden başka bir kişi ise o anları kayda aldı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından polis ekipleri inceleme başlattı.

Kimliği belirlenen K.K. (70) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli "hayasızca hareket - çocuğun cinsel istismarı" suçundan sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
21.09.2024

Abazna moruk toprakla yakın zamanda kavuşman dileğiyle!

21.09.2024

Neden serbest?

21.09.2024

65 yaş üstü hapis yatmıyor. Hatta içerideyken 65 yaşını dolduran hükümlüleri de çıkarıyorlar. Ev hapsine ya da denetimli serbestliğe çeviriyorlar cezayı.

21.09.2024

bu yaşlardaki erkeklerden özellikle.kacacaksin nedense bu tür işler hep onların başının altından çıkıyor rezil adam

21.09.2024

bunun yaşı , uyruğu falan yok valla, 19 u da yalıyor 70i de karakter ,insanlık bitti babamiz da o yaşta oldu ama bu bu yastakilerden korkacaksın meselesi değil ! kansızlık bu

TÜM YORUMLARI OKU (16)