En çok Disney filmleri ve dizilerinden tanınan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Altın Küre Ödüllerindeki olaylardan sonra bu sefer yeni bir başrol dedikodusuyla gündemde. Detaylar aşağıda 👇👇👇
En çok Disney filmleri ve dizilerinden tanınan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Altın Küre Ödüllerindeki olaylardan sonra bu sefer yeni bir başrol dedikodusuyla gündemde. Detaylar aşağıda 👇👇👇
Dizideki 'Mabel' rolüyle 2024 Altın Küre'de 'Müzikal/Komedi Dizilerinde En İyi Kadın Performansı' dalında aday gösterildi. Peki bu söz edilen yeni biyografi filminde nasıl bir rolü olacak?
Variety'nin haberine göre, 77 yaşındaki 'Blue Bayou' şarkıcısının menajeri John Boylan ve 2019 yapımı Linda Ronstadt: The Sound of My Voice belgeselinin yapımcısı James Keach'in yapımcı olarak yer alacağı bu projenin şimdilik ön yapım aşamasında olduğu söyleniyor.
Rondstadt, 2011 yılında müzikten emekli olduğunu açıklamadan önce kariyeri boyunca 11 Grammy ödülü kazandı. Daha sonra, başlangıçta Parkinson hastalığı olarak yanlış teşhis edilen Supranükleer Palsi nedeniyle artık şarkı söyleyemediğini açıkladı.
Geçtiğimiz salı günü 9 Ocak'ta Instagram hikayesinde Ronstadt'ın 2013 tarihli anı kitabı Simple Dreams'i okurken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşması giderek başrol olabileceği heyecanını bizlere yaşatıyor. TMZ'nin haberine göre de Ronstadt'ın Selena'ya kendi onay damgasını vurduğu söyleniyor.