7 TL'yi Aşan Dolar/TL Kuru İçin Sosyal Medyada Ne Dediler?

Uzun süredir 7 lira sınırında işlem gören Dolar/ TL kuru, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle piyasaların kapalı olduğu bugün bu sınırı aştı. 7.04 seviyesine kadar çıkan Dolar/TL kuru sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi oldu. 

Güne 6.99 seviyelerinde başlayan Dolar/TL kuru öğle saatlerine doğru 7.00 seviyesindeki psikolojik eşiği aşarak 7.0401 seviyesine kadar çıktı.

Daha sonra bir miktar gerileyen kur 7.03 seviyelerinde denge bulmaya çalıştı.

"Dolar" etiketi de Twitter'da trend listesinde ilk sıraya yükseldi 👇

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
01.05.2020

Bunu bir de Akplilere soralım bakalım ne diyecekler? Öyle bir algı oturmuş ki zihinlerine sanki iktidar değişse din de değiştirmiş olacaklar. Ha bu saatten sonra hükümet değişti diyelim bunlar geleni suçlar. Gideni değil.

reis doların 10 tl olmasını bekliyor sonra türk lirasından bir 0 daha atacak sonra 1 tl = 1 dolar olacak. siz ne anlarsınız hayinler

Pasif Kullanıcı
01.05.2020

O zaman asgari ücret 2300 tl değil 230 tl olacak

01.05.2020

dün akp li cummhurbaşkanı telekonferansla yardım yapılan aileler ile görüşüyor bir aileye nasıl yardımlar ulaşıyor değil mi diyor karşıdakide sağolun cumhurbaşkanım dünyanın bu salgında sizin önünüzde nasıl eğildiğini ne kadar aciz duruma düştüğünü söylüyor yani diyeceğim o ki milletin si...... bile değil dolar kuru vesaire bu tip insanlar yüzünden ülke bokun içine daha çok batıyor

TÜM YORUMLARI OKU (45)