7'nci Kattaki Evlerinin Balkonundan 'Düşen' 23 Yaşındaki Ece, Hayatını Kaybetti

İzmir'in Konak ilçesinde, hava almak için çıktığı 7'nci kattaki evlerinin balkondan dengesini kaybederek düşen Ece B. (23), hayatını kaybetti.

Olay, saat 00.10 sıralarında Göztepe Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte yaşadığı öğrenilen Ece B., hava almak için çıktığı balkonda dengesini kaybederek 7'nci kattan beton zemine düştü. Olayı gören yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde talihsiz kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

İnceleme sürüyor

Ece B.'nin öldüğünü duyan yakınları sinir krizi geçirirken, polis ekipleri cesedin bulunduğu noktada güvenlik önlemi aldı. Ece B.'nin cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Ayrıca bakınız

Son 2 Yılda En Az 28 Kadın 'Yüksekten Düşme' Sonucu Hayatını Kaybetti

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
27.01.2022

Ya intihar etti, ya aile işin içinde.. Bu balkondan düşme olayları nedir nasıl bir yalandır ya! Bunun ihtimali kaçta kaç ki buna sığınıp duruyorsunuz.. Allah rahmet eylesin gencecik bir can daha gitti

27.01.2022

Kendini kötü hissettiği için balkona çıkmış ve başı dönmüş olabilir. Bir madde etkisinde olabilir. Korkuluklar alçak ise dengesini kaybetmiş olabilir. Bakalım soruşturma sonucunda ortaya çıkacaktır.

27.01.2022

bir balkon faciası dahaa gelenek gibi devam etmeye başladı

27.01.2022

her ne sebepten olursa olsun ama genç hayatlar solmaya devam ediyor bu gerçekten üzücü :(

TÜM YORUMLARI OKU (15)